Antena Căutare

Runda a doua a fost un dans între agonie și extaz pentru soții Zamfir! Cei doi concurenți se ambiționează să câștige!

Corina și Mircea Zamfir luptă pentru cel mai frumos vis: acela de a construi un cămin pentru copiii care au nevoie de un loc cald și primitor.

Corina și Mircea Zamfir luptă pentru cel mai frumos vis: acela de a construi un cămin pentru copiii care au nevoie de un loc cald și primitor.

După prima rundă au reușit să adune puțin pentru 9300 de lei. A fost momentul în care cuplul a decis că cel mai bine este ca Mircea să rămână în platou și Corina să plece în camera separată.

Cu iubire în ochi și motivați de un vis extrem de nobil, Mircea a spus că oricare ar fi deznodământul, relația lor nu se va schimba cu nimic și ei vor continua să lupte pentru misiunea lor.

Marele Zid” nu e ușor de înfruntat și, de la o probă la alta, întrebările devin tot mai grele.

Întrebările și răspunsurile au dat celor doi emoții de zile mari, iar căderea bilelor din „Marele Zid” a fost o trecere de la agonie la extaz.

Cu fiecare bilă lansată, visul lor este tot mai aproape de a se îndeplini. Dar oare destinul le va zâmbi în această seară?

O „cădere liberă” norocoasă și un vis ce pare tot mai aproape de realizare! Corina și Mircea continuă lupta la „The Wall... Emoții uriașe și câștiguri pe măsură! Mircea a luptat cu ambiție și „Zidul” l-a adus mai aproape de realizarea visului s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x