Antena Căutare

Runda a doua, plină de emoţii! THE WALL le-a dat, tot el le-a luat TOT! Teodora a ajuns la O LEI: "Hai, măi, zidule!"

Flavia merge la izolare, Teodora rămâne să se înfrunte cu Marele Zid, sperând că legătura telepatică dintre ele să funcţioneze mai bine ca niciodată.

Flavia merge la izolare, Teodora rămâne să se înfrunte cu Marele Zid, sperând că legătura telepatică dintre ele să funcţioneze mai bine ca niciodată.

Pentru noroc şi vibraţii, Teodora îşi dă pantofii jos! Cu muuulte emoţii, dar şi speranţă, cele două încep cea de-a doua rundă. Când sus, când jos, bilele verzi şi roşii "se joacă" cu Teodora.

La final, Marele Zid arata suma de 0 LEI. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cea de-a treia probă.

"Căderea liberă" le-a dat aripi Teodorei şi Flaviei, care simt că ”Marele Zid” va fi generos cu ele: "Nu ... De la agonie la extaz şi invers! Teodora şi Flavia, un joc intens şi plin de emoţii. Contractul a fost semnat: "Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x