The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Se iubesc enorm și acum împart din dragostea lor copiilor săraci, care au nevoie de o casă! Soții Tănase luptă pentru visul lor nobil la „The Wall”

 

Soții Raluca și Bogdan Tănase au venit la emisiunea „The Wall” pentru a lupta împreună în încercarea de a-și realiza visul: acela de a construi o casă pentru copiii săraci și nevoiași!

The Wall” este construit să dea o șansă oamenilor care au visuri în care încă mai speră. Și nimic nu este imposibil, fiindcă Zidul îți dă și tot Zidul îți ia!

În seara aceasta vor confrunta împreună „Marele Zid” pentru a obține o sumă necesară 

Sunt împreună de 20 de ani și au împreună un băiețel. 

„Bogdan e un exemplu de ambiție pentru mine. E plin de dragoste”, a mărturisit concurenta.

Împreună au decis să construiască case sociale pentru cei nevoiași. Totul a început acum trei ani, când au aflat de cazul a șase orfani. Inițiativa de binefacere a continuat și azi, mai bine de 100 de copii au un acoperiș deasupra capului.

„Visul nostru este acela de a putea continua acest proiect minunat, să oferim copiilor săraci un acoperiș”, a zis Bogdan sincer. Mai mult decât atât, soții Tănase le asigură șansa la educație.

Rămâne de văzut dacă „The Wall” îi va ajuta să adune o sumă cât mai mare pentru a-și îndeplini visul!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe