Antena Căutare

Sidonia şi Claudia au început bine prima probă! Cât au reușit să strângă la „Cădere liberă”: „Suntem aici pentru Rareș!”

Sidonia și Claudia au venit la The Wall-MArele Zid pentru Rareș, un copil inteligent, sensibil, dar care știe prea bine ce înseamnă suferința. Cum s-au descurcat cele două în prima probă a concursului, „Cădere liberă”?

„Suntem aici pentru Rareș”! Este mantra ce le încurajează pe Sidonia și Claudia, cele două concurente care au acceptat provocarea The Wall- Marele Zid.

„Trebuie să îi schimbăm ortezele. Sperăm să ajungem la o consultație în Franța, să vedem dacă are vreo șansă să își corecteze coloana, nu pentru a merge, ci, pur și simplu, pentru a nu mai face răni de la stat în șezut”, a spus Claudia, mama băiețelului.

Prima rundă, „Cădere liberă”, a fost un început în forță pentru cele două concurente! La final, pe zid era suma de 3.031 lei!

Sidonia și Claudia, „fetele de la IT”, au venit la The Wall- Marele Zid, pentru Rareș, un copil greu încercat de soartă:... Au riscat și au pierdut tot! Sidonia și Claudia au plecat de la „The Wall-Marele Zid”, fără niciun ban: „Nu avem zero, n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x