Soţii Stavre vor să dărâme toate zidurile pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie cu adevărat de o minune în viaţa lor! Sunt mai hotărâţi ca niciodată!

Solidaritatea: e un atribut care-i caracterizează pe concurenţii din această seară de la "The Wall - marele Zid". 

Solidaritatea: e un atribut care-i caracterizează pe concurenţii din această seară de la "The Wall - marele Zid".

Oana crede foarte mult în omul care-i este aproape la bine şi la rău şi-l încurajează în tot ce face, mai ales când îşi doreşte cu tot dinadinsul să facă bine celor mai puţini norocoşi.

Soțul său, Niculae este un exemplu de ambiție și generozitate, fiind inițiatorul unui proiect menit să salveze vieți. Ideea sa a plecat din dorința de a le oferi o șansă oamenilor care intră în stop cardio-respirator și a reușit cu multă determinare să înființeze primul sistem de defibrilatoare externe automate din Europa de Est, ce sunt conectate cu numărul de urgență 112. Sunt instalate în locurile publice de maximă circulație și folosite în primele minute critice, aparatele măresc șansele de supraviețuire a celui afectat cu peste 80%.

S-au înscris în acest concurs pentru experiență și pentru că posibila sumă caștigată i-ar ajuta să aibă un viitor lipsit de griji materiale. Amândoi doresc să întindă o mână de ajutor oamenilor din comunitate, iar acest lucru i-a apropiat încă din primul moment. Împreună au făcut primii pași spre a dezvolta proiecte ce le oferă celor din jur ceva la schimb, iar seara aceasta le promite o șansă unică de a fi răsplătiți. Totuși, Marele Zid nu iartă pe nimeni, așa că cei doi vor avea nevoie de mult curaj și stăpânire de sine pentru a face față momentelor care cresc pulsul și celui mai relaxat concurent.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri