Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

The Wall, a doua probă. Iată câți bani au adunat Dana și Andrei Cristea

În ce de-a doua probă de la The Wall, Dana și Andrei Cristea au adunat suma de 5.423 de lei.

The Wall, a doua probă. Iată câți bani au adunat Dana și Andrei Cristea

În camera de izolare a mers Dana care speră să ghicească cât mai multe întrebări.

La prima întrebare: „Pe ce planetă din sistemul solar se află cel mai înalt munte descoperit?” , Dana a răspuns corect și a adunat încă un leu.

La cea de-a doua întrebare „Pol Pot, lider comunist în perioada 1976-1978, a fost considerat responsabil pentru genocid. Din ce organizație comunistă facea parte?” , Dana a răspuns greșit.

La a treia întrebare „Care dintre următoarele console de jocuri deține locul întâi pentru numărul de jocuri disponibile?” , Dana a răspuns greșit la această întrebare.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro