Antena Căutare

The Wall, prima probă. Dana și Andrei Cristea au adunat puțin peste 7.022 de lei

În prima proba de la The Wall, ”Cădere liberă”, Dana și Andrei Cristea au adunat puțin peste 7.022 de lei.

The Wall, prima probă. Dana și Andrei Cristea au adunat puțin peste 7.022 de lei
The Wall, prima probă. Dana și Andrei Cristea au adunat puțin peste 7.022 de lei

Cei doi soți au răspuns greșit la prima întrebare „Pe ce continent a fost inventat praful de pușcă?”, răspunsul corect fiind Asia.

La a doua întrebare „Care este vârsta minimă acceptată în candidatura pentru postul de Președinte al României” , cei doi au răspuns corect și au primit 10.000 de ron.

La cea de-a treia întrebare „În ce oraș au avut loc Jocurile Olimpice din anul 2016?” , cuplul a răspuns corect și a primit 12 lei.

La a patra întrebare „Cine este regizorul filmului Titanic, film ce a depășit recordurile vremii atât la bugetul de producție, cât și la încasări?” , cei doi au răspuns corect și au strâns 120 de lei.

La ultima întrebare „Ce descria termenul „cabrioletă” , folosit în prezent în descrierea unui tip de autoturism” , cei doi au răspuns greșit și au pierdut 311 lei.

The Wall. Dana și Andrei Cristea, doi părinți îndrăgostiți de mișcare. „Suntem profesori de sport”... The Wall, a doua probă. Iată câți bani au adunat Dana și Andrei Cristea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x