Antena Căutare

Un altfel de cuplu pentru un Mare Zid. Anteea și Marian au o poveste desprinsă dintr-un scenariu de film!

Anteea Tocai și Marian Pop sunt echipa ce se va lupta cu imprevizibilul și cu emoțiile extreme în quiz show-ul ,,The Wall- Marele Zid”. Cei doi coechipieri au o poveste ce pare desprinsă dintr-un scenariu de film și vin în fața Marelui Zid cu o atitudine de învingători, deoarece viața le-a arătat că trebuie să profite de fiecare moment al prezentului.

Orădenii s-au cunoscut în mediul online și au început o relație frumoasă, ce s-a sudat în momentele dificile din trecut. Anteea, beauty blogger, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în plăci, o condiție care a făcut-o să ,,aprecieze mai mult lucrurile bune”. Este o persoană optimistă ce trece peste fiecare impas cu zâmbetul pe buze și speră că diseară va escalada Marele Zid cu aceeași energie pozitivă.

Deși este jumătatea chibzuită a echipei, Marian este pasionat de adrenalină și visează să își îndeplinească visul de a ajunge pilot de raliu. Concurenții știu că riscul și atitudinea pe care o afișează atunci când lucrurile nu ies așa cum și-ar dori sunt două ingrediente ce pot transforma parcursul imprevizibil al jocului.

Cuplul visează să își asigure un viitor material lipsit de griji, vor să călătorească, dar și să susțină financiar centrul de tratament pentru scleroză multiplă în plăci din Oradea, unde Anteea este voluntară. Sunt luptători, iar în această seară vin în platoul ,,The Wall- Marele Zid” cu o singură deviză: vor totul, sau nimic. Ce parcurs vor avea cei doi în competiția momentului și ce strategie vor aplica în cucerirea zidului impunător, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:00, doar pe Antena 1!

În seara aceasta, o nouă ediție ,,The Wall- Marele Zid”. Doi concurenți, o singură deviză: totul sau nimic... Îmblânzirea bilelor. A doua probă e mereu tensionată. Izolarea creează panică, bucurie, fericire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x