Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Un ambulanţier și o casnică, primii concurenți la The Wall - Marele Zid”:”Nu avem prejudecăți. Ne iubim și punct!” Costi și Mara s-au căsătorit acum cinci ani

Cel de-al doilea sezon al emisiunii ”The Wall - Marele Zid” a debutat la Antena 1, miercuri seară, iar primii concurenți veniți să-și testeze cunoștințele și să câștige bani sunt Costi și Mara. 

Cel de-al doilea sezon al emisiunii ”The Wall - Marele Zid” a debutat la Antena 1, miercuri seară, iar primii concurenți veniți să-și testeze cunoștințele și să câștige bani sunt Costi și Mara.

Costi (ambulanțier) și Mara (casnic) sunt căsătoriți de cinci ani, s-au îndrăgostit la prima vedere, iar după două săptămâni și-au unit destinele. Au pornit de la zero, nu au o casă mare, motiv pentru care au venit la The Wall - Marele Zid, pentru a-și schimba viața.

”Ne iubim foarte mult, în ciuda vârstei pe care o avem.”, mărturisește Costi, în timp ce Mara l-a completat: ”A fost dragoste la prima vedere. Este frumos să iubești. Nici nu-mi imaginam că putem să trăim așa frumos, la vârsta asta. Ne iubim și punct.”, a spus ea.

The Wall - Marele Zid, șansa de a-ți schimba viața într-o singură oră

Câștigurile primului sezon „The Wall- Marele Zid” au depășit jumătate de milion de Euro, iar suma record afișată la finalul serii pe proiecția impresionantă a fost în valoare de 346.147 RON. Concurenții, soț și soție, frați, ori doar buni prieteni vor lucra și de data aceasta în echipă, încercând să răspundă corect la întrebări, dar să și plaseze strategic bilele pe Marele Zid. Tensiunea, schimbările de situație și emoțiile sunt doar o parte dintre ingredientele celui de-al doilea sezon al show-ului care poate schimba viețile concurenților într-o singură oră. „The Wall- Marele Zid”, experiența unui joc ce pare că reface emoțiile unui salt cu parașuta reîncepe din 11 şi 12 septembrie, în fiecare miecuri şi joi, de la 22:15, dupã serialul „Sacrificiul”.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.