Antena Căutare

Un test al prieteniei adevărate în fața Marelui Zid! Vor reuși să își împlinească visul de a cumpără bilet către Polul Nord?

A 5-a ediție a emisiunii fenomen-,,The Wall- Marele Zid”, le aduce în prim plan pe Daniela Kovacs și Rene Iliescu, două bune prietene ce s-au cunoscut printr-o coincidență fericită și s-au înscris, tot întâmplător, într-un concurs ce le-ar putea schimba viața într-o singură oră.

A 5-a ediție a emisiunii fenomen-,,The Wall- Marele Zid”, le aduce în prim plan pe Daniela Kovacs și Rene Iliescu, două bune prietene ce s-au cunoscut printr-o coincidență fericită și s-au înscris, tot întâmplător, într-un concurs ce le-ar putea schimba viața într-o singură oră.

Ambele și-ar dori să „poată cumpăra timpul”, sau măcar să le ofere fetelor lor o experiență de neuitat: o excursie aproape de Polul Nord, în Laponia. Posibilul câștig le-ar oferi ocazia să călătorească mai mult și să-și cultive pasiunile pe care le-au ignorat din cauza unui job solicitant.

Dănuța și Rene sunt contabile, iar această meserie le oferă un pragmatism în construirea strategiei cu care speră că cucerească Marele Zid. Petrec mult timp împreună, mărturisesc că în zilele aglomerate le „leagă tăcerea” și pariază pe această legătură unică în momentul în care vor fi despărțite pe platoul emisiunii și una va trece în camera de izolare.

Ediția din această seară va fi un test al prieteniei adevărate, ce va fi dublat de multe emoții, palpitații și multe zâmbete. Dănuța și Rene își propun să trateze această experiență ca un joc, iar degajarea cu care s-au înscris în competiție le poate garanta un început foarte bun. Cele două își doresc ca Marele Zid să fie tot o coincidență fericită, din care să câștige mai mult decât un simplu premiu.

Care este parcursul lor și cum vor reuși cele două să își păstreze optimismul în fața bilelor care cad în zig-zag spre sumele de la baza zidului, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, de la 20:00!

Lacrimi și zâmbete în fața Marelui Zid! Mihaela și Johnny Mălăin au plecat optimiști, chiar dacă norocul nu le-a surâs... Dana și Rene, pariază totul pe prietenia lor, în această seară! Sunt hotărâte să meargă până în pânzele albe, pentru a a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x