Antena Căutare

„Zidul” a luat și „Zidul” a dat! Soții Bărțoiu au trecut prin emoții cumplite, dar răsplata a fost pe măsură la „The Wall”!

Ioana nu mai are mult până să termine proba finală din confruntarea cu „Marele Zid”, dar parcă încrederea a părăsit-o atunci când i-au mai rămas trei bile roșii de lansat!

Ioana nu mai are mult până să termine proba finală din confruntarea cu „Marele Zid”, dar parcă încrederea a părăsit-o atunci când i-au mai rămas trei bile roșii de lansat!

Suma garantată pentru soții Bărțoiu, dacă Alex alege să semneze contractul? 18.112 lei! Suma obținută de Ioana în platou, în confruntarea cu „Marele Zid”? 76.413 lei, dar asta înainte de a lansa și ultimele bile.

Norocul nu a fost de partea ei și la final, căderea bilelor roșii i-au adus suma de 1402 lei.

Totuși, Alex parcă a fost inspirat și a ales să semneze contractul și astfel, cei doi soți au plecat acasă cu suma de 18.112 lei!

A fost o confruntare ce i-a ținut pe toți cu sufletul la gură, dar „Marele Zid” i-a răsplătit din plin!

Bătălia cu „Marele Zid” e o misiune cu suișuri și coborâșuri! Soții Bărțoiu se ambiționează să câștige!... Confruntarea cu „Marele Zid” a fost un adevărat carusel de emoții și situații neașteptate! „Nici când m-am suit prima oa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x