Antena Căutare

„Zidul ți-a dat, Zidul ți-a luat” Mircea trece prin emoții cumplite atunci când începe să piardă din câștigurile acumulate!

 Bogdan Luca și Mircea Prunoiu au venit împreună la „Marele Zid” pentru a demonstra că orice obstacol poate fi depășit atunci când ai alături de tine un prieten de nădejde!

Bogdan Luca și Mircea Prunoiu au venit împreună la „Marele Zid” pentru a demonstra că orice obstacol poate fi depășit atunci când ai alături de tine un prieten de nădejde!

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu zece ani, ca rivali în timpul unui meci de baschet. Ceva totuși i-a făcut să lege o prietenie imediat după și astfel, soarta i-a ținut alături.

Și astfel li s-a născut și un vis comun: acela de a deveni antrenori de baschet în timpul liber și de-a oferi copiilor talentați șansa de a ajunge sportivi de performanță.

„Marele Zid” oferă șansa împlinirii oricărui vis, indiferent cât de îndrăzneț ar fi el! Vor reuși oare cei doi prieteni să îl cucerească și să adune sume cât mai consistente pentru a pleca acasă mai bogați și mai aproape de șansa realizării planului lor!

„Zidul îți dă, Zidul îți ia și totuși mai sunt o grămadă de bani în joc”, a zis Valentin Butnaru, încurajându-l pe concurent.

Runda a doua a fost o provocare de zile mari chiar și pentru un baschetbalist obișnuit cu emoțiile! „Să pup bila! Asta e... Destinul li s-a schimbat pentru totdeauna! Mircea și Bogdan pleacă acasă fericiți că și-au îndeplinit visul ce-i unește ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x