The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

”Ziduleeeee, te iubesc! Și pe tine, fratello!” Unul merge la camera de izolare, altul se bazează pe...telepatie!

 

După ”Căderea liberă”, adică prima rundă din ”The Wall”, concurenții se...despart. Laura rămâne în fața Zidului, Alex preia ”camera de izolare”, unde nu vede, nu aude. Totul se bazează pe încredere și pe telepatie 

Runda a doua e mai grea. Alex merge în spate, la ”camera de izolare”. Nu vede ce se petrece în platou, nu aude nimic. Primește întrebările, însă nu știe dacă răspunsurile sunt bune, nu cunoaște pe ce mizează Laura. Care se gândește doar la Sara, copilul pe care și-l dorește enorm. Camera îi coboară pe mâinile tremurânde...Nu vrea decât să devină mamă...

Bile roșii, bile albe și bile verzi. Laura dublează, Alex răspunde fără greșeală. Ajung la 135.032 RON. Apolodor din Damasc ori rasa de câini ”Corgi” îi aduc mai aproape de visul lor. De fiecare dată când bila ”pică” prost, fiul lui Alex tremură în primul rând și ”toacă” aeru cu pumnii. ”Ziduleeee, te iubesc”, zice Laura și runda a doua e gătată.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe