100 de zile de vară şi 100 de vouchere! Surpriza zilei de VINERI: BreaZU, cel mai cool robot-urs, te aşteaptă pe AntenaPlay cu 100 de abonamente

 

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să fii mereu alături de noi, oriunde te-ai afla, vara asta îți propunem să vezi de pe plajă show-urile preferate sau să urmăreşti LIVE unul din cele opt canale TV! 

 Tu ai făcut cunoştinţă cu BreaZU? Trebuie neapărat să-l cunoşti, este cel mai cool robot urs de pe net şi îl găseşti pe ZuTV. El te ajută să interacţionezi live cu Zu Tv, direct de pe Facebook. Îţi place o piesă la ZuTV, trimiţi emoticoane pe Facebook şi ele se afişează direct pe ZuTV în timp real.

Nu eşti în faţa televizorului să te convingi? Aici venim noi cu soluţia. Participă la concurs, intra pe AntenaPlay, urmăreşte live ZuTV şi interactineaza cu BreaZU. Pentru a câştiga un abonament gratuit de 100dezile înscrie-te la concursul #100deziledevara şi primii 100 înscrişi primesc un voucher.

Vrei să vezi emisiunile favorite și canalele preferate direct de la mare? Nimic mai simplu! Iți oferim 100 de zile de abonament gratuit pe AntenaPlay. Tot ce trebuie să faci este să:

- completezi rapid ACEST FORMULAR <<<

Iar dacă ești în primii 100 de înscriși, primeşti garantat 100 de zile de abonament gratuit pe AntenaPlay!

Găsești toate detaliile concursului AICI! 

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe