100 de zile de vară! Surpriza zilei de SÂMBĂTĂ: 100 de vouchere Antena Play pentru 100 de zile de vară online. Pregătit pentru iSerialul „Când mama nu-i acasă”?

 

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să fii mereu alături de noi, oriunde te-ai afla, vara asta îți propunem să trăiești nu una, două, ci chiar o sută de zile estivale!

Surpriza zilei de sâmbătă vine în ajutorul tău! Îți oferim 100 de vouchere Antena Play pentru 100 de zile de vară online! Și nu uita că de pe 19 iulie, chiar nu poți să stai departe de calculator!
 
Noul sezon iSerial - Când mama nu-i acasă – care va fi difuzat din 19 iulie, exclusiv pe AntenaPlay. Nu mai e mult până atunci, să îți treci în agendă! Știm că te va prinde acest serial și nu vei putea sta deoparte!

Realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, iSerialul Când mama nu-i acasă continuă povestea începută, în această primăvară, la Happy Channel. Filmat integral cu telefonul mobil, cel de-al doilea sezon Când mama nu-i acasă aduce publicului personaje noi, interpretate de actori îndrăgiți de publicul român. Doinița Oancea și Augustin Viziru s-au alăturat distribuției iSerialului.

Așadar, urmăreşte noul sezon iSerial - când mama nu-i acasă, din 19 iulie, exclusiv pe AntenaPlay!

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe