Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

6 activități cu cost redus pe care trebuie să le încerci vara aceasta

Ce poți face vara aceasta fară să cheltui mulți bani pe langă plimbările cu bicicleta? Află cum poți sa fii turist in orșul tău, să te bucuri de arta urbană si de..

Te-ai întrebat vreodată ce activități poți face vara asta, în orașul tău, cu un cost redus? Ei bine, noi ne-am gândit să îți venim în ajutor și astfel am întocmit o listă de 5 activități pe care să le încerci fără să cheltui foarte mulți bani și care te vor binedispune.

1. Fii turist în orașul tău!

Se prea poate să te fi plimbat pe străzile orașului în care locuiești fără să bagi de seamă toate lucrurile frumoase pe care orașul le are de oferit.

Recomandarea noastră este să îți scoți bicicleta la plimbare și să dai un tur, ca și cum ai fi pentru prima dată în acest oraș.

Avantajul de a te plimba cu bicicleta este că scapi de stresul parcării, al traficului și pe lângă toate acestea te poți bucura de peisajul urban.

2. Participă la evenimente!

Pe timpul verii, sunt organizate tot felul de expoziții și festivaluri în aer liber. Este o variantă foarte bună deoarece ai parte și de concerte și de distracție cu prietenii.

3. Plimbă-te cu rolele!

Plimbarea cu rolele este o activitate care îți garantează distracția, faci mișcare și este o activitate pe care o poți face împreună cu copiii, frații și așa mai departe.

4. Mergi cu cortul

Scapă de costurile ridicate de cazare și aventurează-te într-o escapadă cu cortul, fie că alegi să mergi la munte sau la mare. Senzația de libertate pe care o ai atunci când stai cu cortul nu se compară cu nimic în lume. Atât la munte cât și la mare există spații amenajate pentru corturi, unde ai parte de toate facilitățile.

5. Simte-te iar copil/ Nu uita să te joci!

Poate îți e dor de perioada în care nu aveai nicio grijă în afară de joacă. Dacă da, ieși la o plimbare cu trotineta prin parc, citește o carte în parc, strânge-ți gașca de prieteni și jucați ping-pong, fotbal și neapărat bucurați-vă de energia pozitivă pe care o găsiți în parc.

6. Mergi la pescuit!

Indiferent dacă ești sau nu un pasionat înrăit al pescuitului, află că este o activitate care te relaxează. Pe lângă faptul că te bucuri de răcoare, de cele mai multe ori, se desfășoară dimineața, lucru care însemnă că te vei putea bucura de răcoarea unei zile de superbe de vară, departe de agitația orașului. Vei prinde răsăritul și pe lângă toate acestea vei avea ocazia de a le pregăti prietenilor sau familiei o cină delicioasa, din pește prins chiar de tine.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face fără să cheltui foarte mulți bani și care te scot din rutina zilnică, iar pe Lajumate.ro găsești absolut tot ce ai nevoie pentru o vară reușită.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro