Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Câte episoade are MAMA (ANNE), serialul turcesc de la Antena 1. Se apropie FINALUL?

Însă telespectatorii români se vor bucura mai mult de filmul Mama (Anne), care se va întinde pe mai multe episoade.

Mama, serial turcesc difuzat la Antena 1, de luni până vineri, de la 20.00, ea creat isterie printre telespectatorii români.

Filmat anul trecut în Turcia, serialul ”Mama” se bucură de o distribuție de excepție: actrița Cansu Dere, în vârstă de 37 de ani, care o interpretează pe Zanyep, o fotografă ce joacă un rol primordial în viața micuței Melek, personaj interpretat cu măiestrie de Beren Gokyildiz.

Câte episoade are filmul ”Mama”(Antena 1)? Cu siguranță v-ați dori să aflați! Ei bine, varianta originală este concepută având 33 de episoade, a câte 150 de minute, fără pauze publicitare.

Însă telespectatorii români se vor bucura mai mult timp de filmul Mama (Anne), deoarece serialul se va întinde pe o perioadă mai îndelugată. Un lucru este cert: marele final se apropie, judecând, în special, după dramatismul poveștii, care a atins puncte culminante în episoadele 31 și 35.

Câte episoade are MAMA (ANNE), serialul turcesc de la Antena 1. Se apropie FINALUL? Captură ep 31.

Câte episoade are MAMA (ANNE), serialul turcesc de la Antena 1. Se apropie FINALUL? Captură ep 35.

Marți, 6 februarie, la Antena1, se difuzează serialul ”Mama” ep 38. Însă telespectatorii pot urmări toate episoadele și pe platoforma Antenaplay.

Recomandari