Căutare Live

Jocuri video 2018. Top 5 jocuri în trend anul acesta

Mai mult de jumatate din populatia online majora a Romaniei joaca jocuri electronice. Cei mai multi folosesc aplicatii instalate pe telefonul mobil sau jocuri existente online.

Mai mult de jumătate din populaţia online majoră a României joacă jocuri electronice. Cei mai mulţi folosesc aplicaţii instalate pe telefonul mobil sau jocuri existente online. Jocurile video sunt mijlocul preferat de internauți pentru a se destinde în mediul virtual. În anul 2008, piața mondială de jocuri video a înregistrat o valoare de 41,9 miliarde de dolari, iar în 2011 a ajuns la 56 miliarde dolari. Pentru anul 2015, piața este estimată să crească la 82 miliarde dolari

Un joc video este un joc electronic în care se interacționează cu o interfață grafică pentru a genera răspuns vizual pe un ecran. Jocurile video în general au un sistem de recompensare a utilizatorului, de obicei se ține scorul, acest sistem depinzând de îndeplinirea unor anumite obiective în joc, se precizează pe wikipedia.org.

Iată 3 jocuri video gratuite ale anului. Selecția este realizată de cei de la Cavaleria.

XBOX ONE

Jocul este o clonă a legendarului Diablo, dar încearcă să aducă un aer proaspăt scenariilor unde eroul tău principal nimicește mii de creaturi cu puterile sale fantastice. Rezoluția 4K și opțiunile grafice superioare sunt îmbunătățirile aduse acestui joc.

PLAYSTATION 4

Deus Ex: Mankind Divided este primul titlu de care împătimiții de jocuri se pot bucura. Este un shooter RPG în perspectiva persoanei I. Partea bună este că îți poți personaliza stilul de joc după cum poftești. Adică poți să abordezi o misiune în mod direct și să spulberi tot ce îți iese în cale, poți sparge mai orice ușă, geam sau trapă care îți blochează avansul sau te poți furișa pe rute alternative ca să îți elimini inamicii înainte ca ei să se prindă că exişti.

Al doilea joc video gratis este Batman: The Telltale Series. Această versiune prezintă o latură mai puțin explorată a eroului întunecat și aduce mai mult decât pumni înfipți în maxilarele inamicilor. Jocul pune accent pe omul din spatele măștii, Bruce Wayne.

Starblood Arena

Dacă deții un PSVR, vei fi transportat la bordul unei nave spațiale de luptă, unde scopul tău este să îți elimini rivalii, datorită jocului Starblood Arena. Pe lângă campania single player, mai ai opțiunea de a te duela online cu alți jucători în regimul multiplayer.

Foto: pixabay.com

Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri