Căutare Live

Una dintre cele mai iubite melodii de Crăciun are un secret cumplit! Ce a inspirat-o pe Mariah Carey să compună „All I Want for Christmas is You”. „Mama îmi dădea fructe în ziare”

„All I Want for Christmas is You” este una dintre cele mai iubite melodii de Crăciun, dar are o poveste tristă. Mariah Carey nici nu a vrut să o compună inițial, dar a fost convinsă de fostul ei soț și actualul partener de viață al cântăreței Thalia, producătorul Tommy Mottola.

Mariah Carey. „All i want for Christmas is you”.

Melodia „All I Want for Christmas is You”, lansată în urmă cu 25 de ani, ar fi pututsp nu existe, dacă Tommy Mottola nu ar fi insistat. Motivul? Faptul că Mariah Carey și Walter Afanasieff, care i-a fost partener în compunerea melodiilor ei, au crezut că o melodie și un album de Crăciun nu i-ar aduce succesul unui artist aflat la apogeul carierei lui.

În cele din urmă, la insistențele lui Mottola, cântecul „All I Want for Christmas is You” a fost compus în 15 minute și a fost înregistrat în luna august. Ca să cânte cu suficientă emoție, Mariah Carey și-a decorat locuința, în care trăia cu Mottola și în care avea și un studio.

În copilărie, Mariah Carey nu avea parte de zile de Crăciun fericite

„În copilărie, abia așteptam să vină Crăciunul. Însă, pentru că făceam parte dintr-o familie extrem de disfuncțională, sărbătorile de iarnă erau întotdeauna stricate de niște persoane. Ca adult, mi-am propus să îmi petrec fiecare Crăciun așa cum am visat de mică”, a spus Mariah Carey, într-un interviu.

Cântăreața a mai povestit că mama ei este persoana care a inspirat-o să iubească atât de mult Crăciunul, cu toate că familia ei avea o situație financiară precară.

„Mama era foarte festivă pe atunci și încerca din răsputeri să creeze atmosferă de sărbătoare, deși nu aveam bani. Obișnuia să împacheteze fructe în ziare și să mi le dea spunându-mi: «Asta e din partea pisicii!». Obișnuia să cânte colinde, să pregătească vin fiert și să primească oaspeți. Am moștenit asta de la ea”, a mai spus Mariah Carey.

„Cred că atunci când am compus melodia «All I Want for Christmas is You», mi-am pus toată dorința pe care am simțit-o în copilărie pentru un Crăciun perfect”, a explicat cântăreața.

Ea a mai precizat că deși Walter Afanasieff a contribuit puțin la această melodie, „All I Want for Christmas is You” este „copilul ei”.

Single-ul „All I Want for Christmas is You” a apărut pe albumul „Merry Christmas” din 1994. De atunci, este una dintre cele mai ascultate melodii de Crăciun.

„All I Want for Christmas is You” este una dintre cele mai iubite melodii de Crăciun, dar are o poveste tristă. Mariah Carey nici nu a vrut să o compună inițial, dar a fost convinsă de fostul ei soț și actualul partener de viață al cântăreței Thalia, producătorul Tommy Mottola.

Cruz şi Harper Beckham, botezaţi de cântăreţul Marc Anthony şi actriţa Eva Longoria... Ariana Grande a lansat albumul „k bye for now (swt live)”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri