Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Gigi Becali, despre jocul Pokemon GO. "Îi facem pe plac lui Satana și în ciudă lui Dumnezeu"

Gigi Becali a vorbit, sâmbătă, la emisiunea ''Ediţie de weekend'', de la Antena 3, despre isteria creată de jocul Pokemon Go. Acesta spune că cei care îşi ocupă timpul cu astfel de jocuri îi fac pe plac lui Satana.

Gigi Becali a vorbit, sâmbătă, la ''Ediţie de weekend'', de la Antena 3, despre isteria creată de jocul Pokemon Go. Acesta spune că cei care îşi ocupă timpul cu astfel de jocuri îi fac pe plac lui Satana.

''Intrând în lumea virtuală îţi împuţinezi dragostea - oamenii au o lume a lor, îşi ocupă mintea,care este o magazie, cu tot felul de jocuri şi atunci se împuţinează dragostea. Dacă se împuţinează dragostea bineînţeles că ne depărtam de Dumnezeu şi ne apropiem de diavol. Vorba aia populară, ''a dat în mintea copiilor''.

Bine, astea sunt jocuri pentru oameni mari, dar aţi văzut că s-au întâmplat şi accidente şi au fost oameni care au murit din cauza acestor pokemoni. Toată această tărie, aceste energii care au fost create de Dumnezeu sunt pentru a ne fi nouă folositoare. Noi oamenii îi facem în ciudă lui Dumnezeu şi folosim aceată tărie pe care a creat-o Dumnezeu să-i facem pe plac lui Satana. Că lui Satana asta îi place, să ne ocupe mintea cu tot felul de jocuri'', a spus Gigi Becali, potrivit Antena 3.