Poke-burger, noua invenţie gastronomică. Pokemonii au ajuns direct în farfuria clienților

Ca să poţi alerga în goana după Pokemoni, trebuie să ai energie, pentru că de cele mai multe ori, celebrele personaje animate nu sunt chiar uşor de prins. Pe asta s-au bazat şi patronii unui restaurant din Sydney şi au creeat poke-burgerii.

Ca să poţi alerga în goana după Pokemoni, trebuie să ai energie, pentru că de cele mai multe ori, celebrele personaje animate nu sunt chiar uşor de prins. Pe asta s-au bazat şi patronii unui restaurant din Sydney şi au creeat poke-burgerii.

Trei sortimente delicioase de burgeri care ii imită pe Pikachu, Bulbasaur şi Charmander--- au creeat isterie şi cozi interminabile.

Popularitatea jocului Pokemon Go, le-a adus inspiraţie unor bucătari din Sydney iar fanii jocului au fost luaţi prin surpridere de pokemon-burgerii realizati de ei. Pikachu, Charmander sau Bulbasaur au putut fi mancati de pofticiosi, asta dacă au avut răbdare să se aşeze la o coadă interminabilă.

Clienţii au stat ore întregi la coadă

Inspirația pentru aceste burgeri a fost, evident, ultima nebunie Pokemon GO. Dar noi suntem mereu în căutarea de lucruri noi si interesante, ne place să fim la curent cu noutăţile și credem că, nu mai era nimic nou în burgeri, ne-am săturat să vedem același lucru vechi, și noi am ales să ne bazăm pe vizual și să-l facem atrăgător pentru cei pasionaţi de gastrnomie ", a declarat Archie Saliba, Operations manager pentru hashtag Burgers.

Inspirati de trei dintre personajele Pokemon Go, poke-burgerii le oferă clienţilor un gust diferit care se potrivește cu fiecare dintre personalitatile personajului animat. Clienţii au stat ore întregi la coadă pentru a primi unul dintre celebri burgeri.

Popularitatea jocului Pokemon GO a generat o o adevrată miscare în jurul lumii.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri