100 de buchete de lavandă pentru 100 de zile parfumate! Florile îți vor fi oferite de către Robert şi Andy, cele mai simpatizate ispite masculine de la „Insula Iubirii”

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să ai parte de o vară parfumată, mâie la stația de metrou Romană, vom oferi 100 de buchete de lavandă!

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să ai parte de o vară parfumată, mâie la stația de metrou Romană, vom oferi 100 de buchete de lavandă!

O surpriză în plus e faptul că acestea vor fi dăruite de două dintre cele mai simpatizate ispite masculine de la Insula Iubirii – Robert şi Andy. Momentul poate deveni memorabil cu o poză făcută în photo cornerul special amenajat. Astfel, cei care îşi doresc un bucheţel cu miros de vacanţă şi o întâlnire de neuitat, sunt aşteptaţi la Romană!

În plus, Robert și Andy te vor invita să te înscrii la castingul pentru cupluri, pentru următorul sezon Insula iubirii. Antena 1 lansează tentația care depășește imaginația!

Paradisul există! Înscrie-te acum la preselecții și dovedește că ai curaj să trăiești experiența vieții tale!

În orice caz, va fi un 13 Iulie cu noroc și mireasmă de levănțică! Și rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri