Antena Căutare

100 de gusturi americane te scot la picnic, în Parcul Herăstrău. Ia-ți prietenii și petreceți 100 de zile de vară cu cele mai delicioase preparate. Liber la burgers și hot-dogs!

De Ziua Statelor Unite ale Americii, a1.ro sărbătorește cum se cuvine. În cele 100 de zile de vară, facem un popas la „american picnic”, impreună cu prietenii de la Furgoneta. Toți pofticioșii sunt așteptați de 4iulie, in jurul orei 18.00, lângă Roata, pentru a degusta cele mai bune preparate. 

De Ziua Statelor Unite ale Americii, a1.ro sărbătorește cum se cuvine. În cele 100 de zile de vară, facem un popas la „american picnic”, impreună cu prietenii de la Furgoneta. Toți pofticioșii sunt așteptați de 4 iulie, în jurul orei 18.00, lângă Roată, pentru a degusta cele mai bune preparate.

Va fi liber la burgers & hot dogs. Asa ca daca vrei sa iti incanti papilele gustative în mod absolut gratuit, onorează-ne cu prezența și vei pleca mai mult decât încântat.

Furgoneta este o super bucătărie pe roți complet echipată pentru a satisface dependenții de delicii culinare. Bat Bucureștiul în lung și-n lat, și nu numai, conform unui traseu dinainte stabilit, pentru a găti live& fresh cei mai mari hot dogs.

Echipa de Street chefs pune pasiune, umor și bun gust în fiecare burger/hot dog. Se află zilnic pe strada Buzesti 59, iar mâine vine să facă oameni fericiți, în Herăstrău, de la ora 18:00. Te așteptăăăm!

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet AICI >>

Nu știi ce să faci vara asta? Iată cele mai cool evenimente ale verii 2017... 100 de știri Observator te țin la curent cu tot ce e nou pe observator.tv, în #100deziledevara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x