Antena Căutare

#100 de zile de vară de care trebuie să profiți la maximum! Podu' cu Florile, destinaţia perfectă pentru relaxare în weekend

Sunt 100 de zile de vară şi venim cu propunea perfectă. Cine iubeşte muntele şi sălbăticia, măcar o dată-n viaţă ar trebui să urce crestele, până la platoul unde se descoperă munţii Bucegi.

Sunt 100 de zile de vară şi venim cu propunea perfectă. Cine iubeşte muntele şi sălbăticia, măcar o dată-n viaţă ar trebui să urce crestele, până la platoul unde se descoperă Munţii Bucegi.

E departe de aglomeraţie de pe Valea Prahovei, nu veţi găsit hoteluri sau restaurante, ci doar stâne care îşi deschid larg porţile pentru turişti. Doar adierea vântului tulbură liniştea acestui loc superb situat la peste 1700 de metri altitudine. De aici, poate fi admirat tot Platoul Bucegilor. În plus, oriunde te-ai uita, îţi dai seama că eşti înconjurat numai de creste montane.

De aici, munţii se arată în toată splendoarea lor. Iar peisajul. te amuţeşte. Dacă privim în jos, descoperim barajul Bolboci, Cheile Tătarului sau Peştera Ialomiţei. Şi. oriunde priveşti sunt străjerii masivului Bucegi.

O stână ivită în cale

Şi când musafirului, obosit de atâta urcat şi de privit, i se face foame, îi apare în cale o stână.

„Le place brânza, urda, telemeaua, văd animalele, sunt copii care nu au văzut un animal doar în poze sau pe interent. Avem raţe, găini, porci, vaci, oi, de toate şi câini. Că fără ei nu putem sta aici. Lor le place frumuseţea zonei”, spune baciul.

Brânza e atârnată la scurs, de grindă, în sedilă. E proaspătă şi pentru gusturile. Cea veche, e-n butoi de zile bune. Deasupra focului de lemne din vatră stă tot timpul agăţat un tuci. În care e învârtită proaspăt mămăliga, pentru bulzul tăvălit în jar.

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet aici >>

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x