5 idei de cadouri pentru persoane în vârstă

5 idei de cadouri pentru persoane în vârstă

5 idei de cadouri pentru persoane în vârstă

unsplash.com

Un cadou înfrumusețează ziua oricui, iar persoanele în vârstă se vor bucura și vor aprecia un gest frumos chiar mai mult decât o facem noi. Însă, când vine vorba despre daruri pentru vârstnici, poate fi destul de greu să faci o alegere potrivită, astfel încât ei să fie încântați și lucrurile primite să poată fi utilizate în mai multe ocazii. Bătrânii pun mare accent pe confortul personal și, în timp, și-au creat mici tabieturi, cum ar fi savurarea în liniște a ceaiului preferat alături de un set cochet pentru servirea ceaiului.

Altfel spus, când vine vorba despre cadouri pentru persoanele în vârstă din familie, este bine să ții cont de mai multe aspecte, precum: tabieturi, preferințe, personalitatea acestora și bineînțeles dorințele pe care le au.

Așadar, dacă nu știi ce să alegi, iată câteva sugestii de cadouri care, pe cât de simple ți se pot părea, pe atât de potrivite se pot dovedi a fi pentru persoanele în vârstă.

Arhivar foto din lemn

Acest mic și modest obiect poate reprezenta cadoul perfect pentru vârstnici, având în vedere cât de mult țin să păstreze în general amintiri foto cu persoanele dragi în diverse momente importante din viață. Fotografiile alb-negru sunt considerate vintage în ziua de astăzi, așadar un arhivar foto din lemn este locul ideal pentru a le păstra intacte. În acesta pot încăpea până la șaptezeci de poze, este foarte rezistent, iar lemnul se încadrează în designul oricărei case.

Set pentru ceai

De obicei, persoanele în vârstă sunt mari consumatoare de ceai. Prin urmare, un ceainic deosebit și mici ceșcuțe cu farfurioare în culori elegante este o alegere potrivită. Cu siguranță un astfel de cadou va fi extrem de apreciat.

Ghivece cu flori

Ghivecele cu flori înfrumusețează și parfumează casa oricui, iar bătrânii le apreciază și mai mult, având în vedere că au destul timp la dispoziție pentru a le îngriji. Cu un astfel de cadou nu ai cum să dai greș vreodată. Dacă grădinăritul este pasiunea lor, atunci o floare în ghiveci îi va bucura mai mult decât orice altă atenție. Poți opta inclusiv pentru diverse specii de plante, ori mici pomi fructiferi - le poți dărui un lămâi, spre exemplu, pe care îl pot planta ulterior în grădină.

Tablou realizat dintr-un colaj de poze

Este o idee cu adevărat inedită! În loc să cumperi un tablou standard, poți să realizezi un colaj cu poze, în care să incluzi întreaga familie și pe care să-l înrămezi ulterior. Totodată, pentru ca darul să aibă un impact și mai mare, poți strecura și poze alb-negru din tinerețea persoanei căreia îi este destinat cadoul. Efectul vizual va fi deosebit, iar valoarea sentimentală a unui astfel de tablou nu poate fi măsurată.

Joc de șah

Citește și
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Mai multe articole

Multe persoane în vârstă sunt amatoare de șah și îl joacă ori de câte ori au ocazia. Un cadou de succes poate fi un joc de șah elegant, cu piese din sticlă de exemplu, ce poate fi utilizat atât în casă, cât și în grădină sau pe o terasă. Astfel, își vor petrece timpul liber în mod plăcut, iar mintea le va fi antrenată constant pe parcursul jocului.

În concluzie, este de ajuns să acorzi ceva mai multă atenție alegerii cadoului pentru persoanele în vârstă. Cu siguranță vei găsi produsul potrivit!

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri