Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Loteria Română, anunț important pentru românii care joacă la Loto: Când vor avea loc primele extrageri 6 din 49 sau Noroc

Vești excelente pentru românii care joacă la Loto! Loteria Română anunță că a redeschis agențiile loto încă din 15 iunie și că duminica aceasta, pe 21 iunie, urmează să aibă loc primele trageri loto

Când vor avea loc primele extrageri la loto

Agențiile Loteriei Române s-au redeschis gradual de luni, 15 iunie, începând cu ora 14.00, iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie, potrivit unui comunicat al instituției. În agenții vor fi panouri de plexiglas transparent pentru protecție, dezinfectant pentru mâini, iar angajații vor avea măști.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor. Aceasta a fost suspendată în 25 martie, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată.

Măsuri de prevenție luate în agențiile Loto

Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități.

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române.

Ce responsabilității au cei care joacă la Loto

Jucătorii au câteva responsabilități: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.

Loteria Română desfăşoară activitate de interes public naţional în domeniul jocurilor de noroc, în scopul realizării cadrului organizat pentru satisfacerea cererii naturale de joc în rândul populaţiei şi crearea fondurilor necesare finanţării obiectivelor de interes public naţional.

Acţiunile Loteriei Române sunt deţinute în totalitate şi în mod exclusiv de statul român.

Rețeaua de vânzare a Loteriei Române numără peste 1900 de agenții, proprii și mandatare.

sursă: loto.ro

Recomandari