Antena Căutare

"Alexandru Lăpușneanu", ultimul volum din colecţia "Scriitori români ilustraţi"

Vineri, 27 iunie, apare împreună cu Jurnalul Naţional cel de-al patrulea volum al seriei “Scriitori români ilustraţi”, Aleaxandru Lăpuşneanu, de Costache Negruzzi. Nuvela publicată în anul 1840 descrie o perioadă zbuciumată din istoria Modovei, frământată de jocurile de putere şi de invaziile străine. Acţiunea se petrece în timpul celei de-a doua domnii a lui Lăpuşneanu evocând lupta pentru impunerea autorităţii domneşti şi consecinţele deţinerii puterii de un domnitor crud, tiran. Scriitori români ilustraţi este serie de patru cărţi, frumos ilustrate, cu cele mai preţuite opere ale scriitorilor clasici ai literaturii româneşti.Cărţile sunt cartonate şi realizate în condiţii grafice deosebite, numai bune de răsfoit pentru copilul tău. Titlurile din colecţie sunt incluse în programa şcolară, dar pot fi şi o lectură plăcută de vacanţă. Numai cu Jurnalul Naţional, la 14,9 lei.

Nuvela publicată în anul 1840 descrie o perioadă zbuciumată din istoria Modovei, frământată de jocurile de putere şi de invaziile străine. Acţiunea se petrece în timpul celei de-a doua domnii a lui Lăpuşneanu evocând lupta pentru impunerea autorităţii domneşti şi consecinţele deţinerii puterii de un domnitor crud, tiran.

Scriitori români ilustraţi este serie de patru cărţi, frumos ilustrate, cu cele mai preţuite opere ale scriitorilor clasici ai literaturii româneşti.Cărţile sunt cartonate şi realizate în condiţii grafice deosebite, numai bune de răsfoit pentru copilul tău. Titlurile din colecţie sunt incluse în programa şcolară, dar pot fi şi o lectură plăcută de vacanţă.

Numai cu Jurnalul Naţional, la 14,9 lei.

"Anii", de Virginia Woolf, volumul 171 din Biblioteca pentru Toţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x