Antena Căutare

Păpușa Barbie nu mai are formele 90-60-90! Este pitică și are câteva kilograme în plus!

Barbie este păpușa preferată a tuturor fetițelor. Universul lor este fantezie pură de fiecare dată când se joacă cu ea.

Barbie este păpușa preferată a tuturor fetițelor. Universul lor este fantezie pură de fiecare dată când se joacă cu ea.

Însă Barbie nu este doar o păpușă, ci un adevărat imperiu. Altfel spus, este idealul de frumusețe feminină. În graba spre silueta perfectă, femeile rămân cu frustrări.

Are ochii albaștri, iar genele extrem de lungi și dese. Nicio problemă! Femeile și-au pus lentile de contact și gene false.

Valeria Lukyanova

Are bustul atât de mare și totuși o talie atât de îngustă! Femeile au alergat în grabă la chirurgii plasticieni și și-au pus silicoane, iar după au ținut diete.

S-au vopsit blonde și au început să se îmbrace în roz. Au crezut că sunt perfecte dar s-au înșelat.

Femeia adevărată nu este din plastic. Ea are defecte infinite care o fac unică și frumoasă într-un mod special. Imperfecțiunea adesea poate fi perfectă.

Cei care crează păpușile Barbie, văzând valul feminin nemulțumit de propria persoană, ba mai mult, numărul în continuu crescător de femei depresive, anxioase, au decis să pună capăt mitului Barbie. Așa că au creat o colecție pentru toate formele și dimensiunile!

FOTO CREDIT

Facebook pregăteşte schimbări majore. Ce reguli apar pentru utilizatori... Uită de diete! Cea mai nouă metodă de a slabi fără să faci efort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x