Antena Căutare

Biblioteca Naţională a României, redeschisă începând de marţi. Accesul este permis doar în spaţiile libere

Biblioteca Naţională a României şi-a reluat activitatea marţi dimineaţă şi a anunţat un set de măsuri pentru siguranţa personalului şi a utilizatorilor.

Potrivit anunţului făcut pe pagina de Facebook, BNaR a fost redeschisă marţi, la ora 08.00.

Pentru moment, accesul va fi permis doar în spaţiile libere, nu şi în sălile de lectură, în număr limitat, pentru a evita aglomerarea.

Accesul se va face numai prin intrarea dinspre bulevardul Mircea Vodă, iar ieşirea pe uşile dinspre bulevardul Unirii.

„La intrare, veţi trece pe la un post de control, unde vă veţi dezinfecta mâinile, vi se va verifica temperatura feţei cu termometru digital fără atingere şi vă veţi înscrie într-un registru de evidenţă. Vă informăm că în cazul suspiciunilor (temperatură crescută a pielii peste 37◦C sau tuse seacă evidentă) nu veţi avea acces în Bibliotecă”.

Articolul continuă după reclamă

BNaR asigură că aplică în mod responsabil toate recomandările privind dezinfectarea zonelor de interacţiune intensă (mobilier, clanţe/mânere, uşi acces, butoane lift, grupuri sanitare etc.).

În plus, măsurile impuse de autorităţi sunt condiţii obligatorii pe durata vizitării Bibliotecii:

• Utilizaţi mască de protecţie pe tot parcursul vizitei.
• Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m între dumneavoastră şi alţi utilizatori. Respectaţi indicatoarele afişate în acest scop.
• Utilizaţi cât mai des produsele dezinfectante puse la dispoziţia dumneavoastră în incinta bibliotecii pentru curăţarea şi igienizarea mâinilor.
• Nu urcaţi în lift mai mult de două persoane.
• Aşezaţi-vă la mesele de lucru, cu respectarea distanţei de siguranţă, conform indicaţiilor afişate.

Biblioteca va fi deschisă luni, miercuri şi vineri între orele 8:00 – 18:00; marţi şi joi între orele 8:00 – 20:00; sâmbătă între orele 9:00 – 17:00.

Sursa : news.ro

Radio ZU este radioul comercial NUMĂRUL 1 în București și în 2020! Peste 200.000 de ascultători unici pe zi în Capitală... Muzeul Naţional de Artă al României, redeschis în ziua în care împlineşte 70 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x