Antena Căutare

BOROBOAȚĂ, cântecul românesc văzut de 80 de milioane de ori. Cum a ajuns o animație pentru copii, în care fetele sunt trase de codițe, să fie atât de apreciată

Voi ați auzit de „Boroboață”? Este un cântec animat pentru copii care a strâns 80 de milioane de vizualizări pe YouTube, adică de patru ori populația României. Animația este realizată de CânteceGrădiniţă.ro și spune povestea unui băieţel „simpatic şi isteţ, dar mereu pus pe pozne”.

Voi ați auzit de „Boroboață”? Este un cântec animat pentru copii care a strâns 80 de milioane de vizualizări pe YouTube, adică de patru ori populația României. Animația este realizată de CânteceGrădiniţă.ro și spune povestea unui băieţel „simpatic şi isteţ, dar mereu pus pe pozne”.

În aproape patru ani de zile de la publicare, cântecul Boroboață a făcut furori printre preșcolarii din România și nu numai. Cum a ajuns un cântec pentru copii să fie urmărit de atâția oameni câți ascultă un hit internațional?

Boroboață înseamnă, conform DEX, poznă, neghiobie, faptă necugetată. De altfel, clipul a creat controverse printre internauți căci prezintă secvențe cu tentă negativă. Protagonistul, poznaș de fel, leagă pisica de coadă şi o aruncă de la etajul patru pentru a o învăţa să zboare, încearcă să înece câinele familie, face probleme vecinilor și nu numai.

În orice caz, clipul a fost în trend o bună perioadă și continuă să fie urmărit. Voi îl știți?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Squishy, noua jucărie la modă din România! Atenție, părinți și copii, conține o substanță toxică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x