Antena Căutare

Ce tipuri de buchete de mireasă sunt în trend. Din ce accesorii inedite pot fi realizate, ca să fie memorabile

Buchetul de mireasă trebuie să fie în tendinţe, să se potrivească perfect cu rochia şi să fie unic. Ce tipuri de buchete mai sunt în trend a dezvăluit un expert. 

Buchetul de mireasă trebuie să fie în tendinţe, să se potrivească perfect cu rochia şi să fie unic. Ce tipuri de buchete mai sunt în trend a dezvăluit un expert.

Cea mai importantă zi din viaţa unei femei trebuie să fie de basm. Iar detaliile fac diferenţa. Broşele, perlele şi paietele pot înlocui cu succes florile din buchet.

„Viitoarele mirese vor o combinaţie de flori artificiale cu accesorii, cu perle, în special fluturaşi, îşi doresc combinaţia asta pentru că înlocuieşte foarte bine buchetul clasic şi are ceva mai neconvenţional”, a spus Diana Raicu, artist decorațiuni nunți.

Îmsă, de la dorinţa în privința buchetului de mireasă şi până la rezultatul final trec ore de muncă, atenţie şi migală.

Aplicaţiile strălucitoare şi elementele preţioase conferă un plus de rafinament şi eleganţă. Preţul este, bineînțeles, pe măsură. Un astfel de buchet costă de la câteva sute de lei şi până la sute de euro.

Pentru miresele care vor o nuntă pe plajă, ca în poveşti, soluţia ideală poate fi buchetul cu scoici.

Pe plajă sau în plină iarnă, în ziua nunţii, buchetul este în centrul atenţiei - o semnătură a miresei, ce vorbeşte despre stilul şi personalitatea ei.

Există o soluţie şi pentru miresele care vor să păstreze elementele specifice unui aranjamement floral tradiţional. „Culorile vedetă sunt alb şi verde, miresele merg pe ceva cât mai natural, cât mai simplu, dar în acelaşi timp sofisticat”, a spus Diana Raicu.

Dacă viitoarea mireasă optează, totuşi, pentru un buchet din flori naturale, e indicat sa ţină cont ca dimensiunea şi forma acestuia să fie alese în raport cu silueta, dar şi cu rochia. Galben şi verde, mov închis şi roşu, dar şi roz şi lila sunt câteva dintre cele mai potrivite asocieri de culori.

Importanța reciclării textilelor pentru protejarea mediului înconjurător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x