Căutare Live

Care este diferenţa dintre ouăle maro şi cele albe. Fii atent, când mergi la cumpărături!

Se pare că circulă o idee potrivit căreia ouăle maro conţin mai mulţi nutrienţi decât cele albe şi că cele albe sunt bune pentru gătitul prăjiturilor. Însă, adevărul este că ambele au acelaşi număr de nutrienţi.

Se pare că, printre gospodine și nu numai, circulă o idee, potrivit căreia ouăle maro conţin mai mulţi nutrienţi decât cele albe şi că cele albe sunt bune pentru gătitul prăjiturilor. Însă, adevărul este că ambele au acelaşi număr de nutrienţi.

De asemenea, gustul acestora a devenit subiect de discuție, considerându-se că cele maro sunt mai gustoase, de aceea sunt şi mai scumpe. Însă, ceea ce determină gustul unui ou este alimentaţia găinii.

Cu toate că există teoria conform căreia găinile care au un penaj mai colorat, precum cel roşiatic, fac ouă maro, esenţa acestei idei se regăseşte în faptul că acestea au nevoie de mai multă hrană, tocmai de aceea ouăle lor sunt mai colorate. În schimb, găinile care fac ouă albe nu trebuie hrănite atât de mult precum celelalte. De aceea, acestea au un preţ mai mic.

Sursa: descopera.ro

Numărul ADN-ului spune totul despre personalitatea ta! La ce boli ești predispus. Aceste coduri, ținute sub paharul cu a...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x