Antena Căutare

Ce purtăm în 2018 – rochiile care fac furori

Anul 2018 aduce ceva surprize la capitolul trenduri. Pentru împătimitele de fashion trebuie spus că rochiile ce se vor purta anul acesta sunt de o diversitate mulțumitoare. Sunt stiluri menite să surprindă eleganţa feminină în diversele sale ipostaze.

Anul 2018 aduce ceva surprize la capitolul trenduri. Pentru împătimitele de fashion trebuie spus că rochiile ce se vor purta anul acesta sunt de o diversitate mulțumitoare. Sunt stiluri menite să surprindă eleganţa feminină în diversele sale ipostaze.

Aflăm ce se poartă anul acesta, surprinzând stilurile propuse de Bobomoda. Magazinul online cu același nume este o referință de actualitate, ce aduce în prim plan ținute rafinate, potrivite cadrelor diverse, de la casual la elegant și de înaltă clasă. În numele unui stil practic, orice femeie își va găsi aici opțiuni de rochii elegante și nu numai.

Ce se poartă şi ce alegi de la Bobomoda

Ultra Violetul

Așa cum a anunțat Pantone, culoarea anului este ultra violetul, o încântătoare culoare de mov ce oferă versatilitate în expresie. Colecțiile de ținute ale acestui an ce au fost deja lansate includ acest ton ca și nuanță vedetă.

Iată și o opțiune de rochie ușor de adaptat la un cadru elegant. Se numește Vienna, o rochie de lungime medie, cu un decolteul de tip V. Și acest aspect se numără printre trendurile anului, deci cu atât mai mult devine o rochie ce merită aleasă. Dantela este definiția acesteia, cu pliuri ale fustei, mâneci scurte și un croi avantajos pentru diverse siluete.

Mâneci supradimensionate

A fost destul de surprinzător și anul trecut când formele largi ale mânecilor au fost în mare vogă. Anul acesta se poartă mânecile cu volum. Cu o ușoară nostalgie a secolului XIX, astfel de mâneci pot fi de diverse lungimi și cu versatilitate în a adapta această formă la o rochie elegantă.

Spring Dream este un bun răspuns în acest sens. Este rochia ce o vei găsi la bobomoda.ro, cu un croi simplu, mâneci trei sferturi ce se termină cu volane. Mici părți transparente, cu broderie florală reprezintă combinația surprinzătoare și în egală măsură de maxim efect în a crea un stil deosebit.

Accente metalice, lucioase

Un ușor stil disco revine și anul acesta în prim plan. Mai marii designeri au adoptat această idee într-o reinterpretare unică. În cazul rochiilor, acestea pot surprinde și un astfel de trend într-o variantă elegantă prin strălucirea unor materiale sau detalii decorative.

Ce purtăm în 2018 – rochiile care fac furori

Este și cazul rochiei Aqua de la Bobomoda. Asimetria unui corset, asociată cu o fustă neagră și lungă, strălucirea paietelor, în croi simplu, fără mâneci și cu linie la baza gâtului reprezintă o imagine perfect echilibrată, într-atât cât să scoată în evidență corsetul strălucitor.

Decolteul de tip V

Un alt trend, o nouă atracție ține de tipul de decolteu. Adâncitura de tip V este cea care scoate în evidență bustul. Spre exemplu, Irene din colecția de la Bobomoda constituie un stil edificator. Interesantul apare tocmai la V-ul specific din zona bustului, precum și la continuitatea acestuia, întrucât tivul rochiei este pe aceeași lungime de undă; parte peste parte, tulip line cum se spune în termeni mai specifici.

Într-o variantă mai elegantă, o rochie din catifea cu un astfel de decolteu este o alternativă de luat în seamă. Dacă are și mâneci cu volane, cu atât mai bine. În acest caz definiția este Nubia, regăsită în aceeași colecție de la Bobomoda.

Bobomoda, stilul fashion ce încurajează orice femeie să scoată în evidență atuurile

Trebuie spus că am depășit oarecum etapa în care frumusețea feminină se definea prin tipare, dimensiuni de fotomodel. Adaptând totul, orice femeie, indiferent de tipul de silueta și de dimeniuni, poate încerca o altfel de abordare, prin ținute stilate, în trend.

La Bobomoda se pun la dispoziție mărimi mari de asemenea, modele variate de rochii ce îndeplinesc cu succes criteriile stilistice ale eleganței feminine: sunt expresive, sunt încântătoare, croi lejer, materiale pe măsură.

Regăsești pe pagina oficială o sumedenie de tipuri de rochii ce vin și în varianta plus size.

Cert este că anul acesta trendurile sunt în măsură să încânte și să surprindă. Sunt noi stiluri sau actualizate stiluri ce se pun în valoare cu nuanţe unice. Sunt trenduri ușor de adoptat și asta face ca fiecare femeie să fie o devoratoare de fashion. Mai cu seamă când va fi vorba de rochii, când se va dori crearea unei apariții unice, astfel de idei și stiluri sunt de dorit a fi luate în seamă.

Râzi cu lacrimi! Connect-R si Velea se imită reciproc. Nici Carla's Dreams nu scapă de ei: "Mie mi s-a părut că a f... Cum să interacționezi mai bine cu oamenii dacă lucrezi ca fotograf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x