Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Nu trebuie să faci magie neagră pentru a te răzbuna! Totuși, ce se întâmplă când blestemi sau ești blestemat?

Răzbunarea este cea mai bună armă pentru persoanele care nu se mai pot apăra altfel, după ce li s-a făcut rău. Așa că recurg la blesteme. Este corect? Ce se întâmplă atunci când blestemi sau ești blestemat?

Răzbunarea este cea mai bună armă pentru persoanele care nu se mai pot apăra altfel, după ce li s-a făcut rău. Așa că recurg la blesteme. Este corect? Ce se întâmplă atunci când blestemi sau ești blestemat?

Așa cum aflăm de pe site-ul www.crestinortodox.ro, de existența blestemului nu trebuie nicidecum să ne îndoim. El există din simplul motiv că există rugăciuni pentru îndepărtarea lui.

Cu toți am fost martorii unor evenimente mai puțin plăcute, cum sunt înmormântările, și ne amintim cu siguranță de rugăciunea pe care o rostește preotul în astfel de momente: “și dacă a căzut robul tău sub blestemul tatălui său, al maicii sale sau sub blestemul său… iartă-l pe acesta prin mine…”

Blestemele pot fi făcute fie de oameni simpli, fie de vrăjitoare care, cu ajutorul magiei albe sau negre, fac tot felul de farmece menite să-l tulbure pe cel împotriva căruia sunt îndreptate.

Vrăjitoare

Cum îți dai seama că ai fost blestemat? Sunt anumite semne care ne avertizează!

– Stare permanentă de nervozitate;

– Dureri de cap acute;

– Somn agitat;

– Depresie;

– Căderea părului;

– Imposibilitatea de a avea o relație de lungă durată;

– Infertilitate;

– Senzația de permanent ghinion.

Atunci când ești blestemat trebuie să știi că nu trebuie să te înspăimânți! Dacă ai credință în Dumnezeu nu va avea niciun efect. În cazul în care persoana care blesteamă nu este convinsă de vinovăția persoanei blestemate, blestemul se va întoarce asupra ei cu o putere de șapte ori ai mare.

Vrăjitoare

În cazul în care deja s-a abătut un blestem asupra ta, trebuie să te apropii de cele sfinte. Cu ajutorul preotului vei reuși să scapi de originile diavolești ale blestemului. Rugăciunea te va scăpa de rău!

Dacă te temi de faptul că ai putea fi lovită de vreun blestem, poate ar trebui să pleci urechea și la sfaturile bătrânești. Bătrânii spun că trebuie:

– să bei apă sfințită la fiecare sărbătoare;

– să porți un ban de argint în buzunar;

– să-ți pui sare sfințită în încălțăminte;

– să te înconjori de plante care țin la distanță energiile negative;

– să nu primești niciodată batiste în dar pentru că acestea sunt cele mai uzuale obiecte purtătoare de vrăji;

– să ții un cuțit tămâiat la piciorul patului, scrie avatanje.ro.

Recomandari