Cel mai scurt test IQ din lume include numai trei întrebări scurte! Doar cei mai inteligenți oameni pot răspunde la toate!  

Testul de Reflecţie Cognitivă, considerat cel mai scurt test de inteligenţă, constă în doar trei întrebări. Doar cei mai inteligenți oameni pot răspunde la toate.

Ilustrație.

Aparent, răspunsurile la cele trei întrebări din acest test sunt simple, dar soluțiile sunt destul de greu de găsit.

Cele trei întrebări ale celui mai scurt test IQ sunt următoarele:

1.O carte şi un caiet costă în total 5,57 lei. Cartea costă cu 5,06 lei mai mult decât caietul. Cât costă caietul?

2. Dacă durează cinci minute pentru ca cinci maşini să facă cinci piese, cât timp durează pentru ca 100 de maşini să facă 100 de piese?

3. Într-un lac există un petic de nuferi. În fiecare zi, peticul îşi dublează mărimea. Dacă este nevoie de 48 de zile să acopere întregul lac, de câte zile este nevoie pentru a fi acoperit doar jumătate din lac?

Într-un studiu ce a vizat 3.500 de persoane, 33% dintre acestea au greşit toate cele trei răspunsuri, iar 83% au greşit cel puţin unul.

Răspunsurile tale sunt următoarele? 1. 0,51 lei 2. 100 de minute 3. 3,24 de zile. Greșit! Deschideți galleria foto de mai sus pentru a afla răspunsurile corecte.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri