Antena Căutare

Cel mai scurt test IQ din lume include numai trei întrebări scurte! Doar cei mai inteligenți oameni pot răspunde la toate!  

Testul de Reflecţie Cognitivă, considerat cel mai scurt test de inteligenţă, constă în doar trei întrebări. Doar cei mai inteligenți oameni pot răspunde la toate.

Cel mai scurt test IQ din lume include numai trei întrebări scurte! Doar cei mai inteligenți oameni pot răspunde la toate!   Galerie
Ilustrație.

Aparent, răspunsurile la cele trei întrebări din acest test sunt simple, dar soluțiile sunt destul de greu de găsit.

Cele trei întrebări ale celui mai scurt test IQ sunt următoarele:

1.O carte şi un caiet costă în total 5,57 lei. Cartea costă cu 5,06 lei mai mult decât caietul. Cât costă caietul?

2. Dacă durează cinci minute pentru ca cinci maşini să facă cinci piese, cât timp durează pentru ca 100 de maşini să facă 100 de piese?

3. Într-un lac există un petic de nuferi. În fiecare zi, peticul îşi dublează mărimea. Dacă este nevoie de 48 de zile să acopere întregul lac, de câte zile este nevoie pentru a fi acoperit doar jumătate din lac?

Într-un studiu ce a vizat 3.500 de persoane, 33% dintre acestea au greşit toate cele trei răspunsuri, iar 83% au greşit cel puţin unul.

Răspunsurile tale sunt următoarele? 1. 0,51 lei 2. 100 de minute 3. 3,24 de zile. Greșit! Deschideți galleria foto de mai sus pentru a afla răspunsurile corecte.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x