Antena Căutare

Cele mai frumoase mesaje de dragoste! Tu cum îți surprinzi, astăzi, persoana iubită?

Dacă eşti în pană de idei, astăzi, avem câteva mesaje drăguţe pentru tine, care s-ar putea să te scoată din încurcătură. În cazul în care nu eşti o fire prea romantică, dar vrei să-ţi surprinzi perechea de Dragobete, aruncă un un ochi aici. 

Dacă eşti în pană de idei, astăzi, avem câteva mesaje drăguţe pentru tine, care s-ar putea să te scoată din încurcătură. În cazul în care nu eşti o fire prea romantică, dar vrei să-ţi surprinzi perechea de Dragobete, aruncă un un ochi aici.

"Lumea este un loc aglomerat şi ocupat şi adesea uitam să menţionăm lucrurile care sălăşluiesc în mintea noastră. Astăzi vreau să-ţi spun că eşti bucuria vieţii mele, bărbatul special din lumea mea şi că aş putea să mă îndrăgostesc de tine, din nou şi din nou la infinit. Atingerea ta caldă şi specială îmi arata cât de mult mă iubeşti. Preţuiesc viaţa noastră împreună şi sunt recunoscătoare că vei fi dragostea mea mereu".

"Când mă uitam la cer vedeam doar norii şi ploaia ce cădea. Apoi, ai apărut în viaţa mea şi dintr-o dată soarele a început să-şi facă loc printre nori. Am învăţat să văd din nou când mi-ai dat inima ta. Mi-ai arătat cum să iubesc din nou, fără teamă. Eşti curcubeul din zilele ploioase şi răsăritul în zilele senine. Tu eşti singura mea dragoste".

"Dragostea ta este o sursă de putere care mă alimentează continuu. Este o binecuvântare în atât de multe feluri. Tot ce însemni pentru mine nu poate fi exprimat în cuvinte. Doar inima are acest dar. Trăiesc pentru îmbrăţişarea ta caldă şi vreau să ştii cât de preţios eşti pentru mine. Te iubesc".

"Nu există destule cufere care să cuprindă dragostea ce ţi-o port pentru că ceea ce simt pentru tine, continua să crească din ce în ce mai mult cu fiecare zi pe care o petreci în viaţa mea".

"Frumuseţea ta este muzică care îmi umple inima cu graţie. Mi-ai transformat nopţile întunecate în seninătate cu darul zâmbetului tău. Ai venit în lumea mea şi ai pictat culoare în jurul meu. Mi-ai făcut din nou cunoştinţă cu curcubeele şi te iubesc".

"Şti că te iubesc. Viaţa mea ar fi atât de haotică fără tine. Nu aş fi putut realiza jumătate din lucrurile de care am nevoie fără tine să-mi fi alături. Îţi mulţumesc că eşti dragostea mea".

"Nu pot să pun în cuvinte ce simt despre viaţa noastră împreună. Ştiu doar că e specială, datorită ţie. Îmi ia doar un moment să-ţi spun Te iubesc, dar o viaţă întreagă să îţi arăt cât de mult însemni tu pentru mine".

Tradiții neobișnuite de Dragobete. Băieţii își crestează braţul în forma unei cruci şi îşi ating tăieturile... Madame, super-vaca anului 2017. A întrecut-o pe "Lady Gaga". Este atât de frumoasă, încât a primit titlul supr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x