Antena Căutare

Stiai ca berea a fost descoperita de femei? Vezi CINCI inventii ce poarta amprenta sexului frumos

Inca cinci motive pentru care femeile ar trebui sa fie adorate de barbatii din lumea intreaga si nu numai. Pe parcursul istoriei, doamnele s-au dovedit a fi extrem de creative si au inventat lucruri demne, mai degraba, de mintea unui barbat.

  1. Berea. Conform cercetarilor istorice, berea isi are originea in Mesopotamia. In urma cu 7,000 de ani, doar femeilor li se permitea sa produca bere si sa detina taverne. Mai mult, societatile antice considerau ca berea este un dar al zeitei si nu al vreunui zeu. De aceea, barbatii din ziua de azi ar trebui sa venereze femeile pentru inventarea berii.

  2. Materialul din care sunt confectionate vestele anti-glont. Kevlar-ul este materialul minune, care incaseaza gloantele si salveaza vieti. E de cinci ori mai rezistent decat otelul si a fost inventat de Stephanie Kwolek, in 1965.

  3. Fierastraul circular. In 1810, Tabitha Babbit s-a lasat inspirata de o scena din viata reala, in care doi barbati se chinuiau sa taie un trunchi de copac cu un fierastrau obisnuit. Ca sa le faca viata mai usoara, Tabithei i-a venit stralucita idee de a inventa fierastraul circular.

  1. Stergatoarele de parbriz. In mod ironic, stergatoarele de parbriz au fost inventate tot de o femeie, care, in acceptiunea barbatilor din vremurile noastre, n-ar avea ce sa caute la volan. Cea care si-a patentat inventia, in anul 1905, este Mary Anderson.

  2. Jocul de Monopoly a fost inventat in anul 1903 de catre creatoarea de jocuri Elizabeth Magie. Initial, jocul s-a numit The Landlord's Game.

"Next Star": Andy si Teo, dans contemporan de exceptie!... Luna octombrie vine cu filme la Jurnalul National!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x