Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Adela

Cum alegi cea mai bună plasă de protecție pentru un teren de tenis

Tenisul este un sport din ce în ce mai popular în România, iar terenurile special amenajate pentru această activitate pot reprezenta o afacere inteligentă pe termen lung. Așadar, dacă ai o curte încăpătoare sau o proprietate în care vrei să investești, un teren de tenis poate fi alegerea ideală pentru tine.

Tenisul este un sport din ce în ce mai popular în România, iar terenurile special amenajate pentru această activitate pot reprezenta o afacere inteligentă pe termen lung. Așadar, dacă ai o curte încăpătoare sau o proprietate în care vrei să investești, un teren de tenis poate fi alegerea ideală pentru tine.

Ca antreprenor, este important să înveți care sunt tendințele în domeniu, care sunt cele mai bune practici și cum te poți diferenția de competitorii de pe piață. De aceea, poți citi în continuare câteva recomandări utile pentru afacerea ta.

Iată ce trebuie să știi când alegi o plasă de protecție

Unul dintre cele mai importante elemente ale unui teren de tenis este plasa de protecție. Aceasta nu numai că este utilă, dar contribuie și la aspectul general al spațiului, alegerea unui produs profesional fiind obligatorie pentru orice business care se respectă. Vezi mai jos care sunt elementele la care trebuie să fii atent!

Calitatea

Investește într-o plasă calitativă, care va rezista cu succes în timp, nefiind nevoie să o schimbi de la un sezon de joc la altul. De asemenea, ține cont de frecvența utilizării și alege o plasă potrivită din acest punct de vedere. De exemplu, dacă estimezi o frecvență mare, alege o plasă cu nod, din cel mai bun material, care să reziste pentru cât mai mult timp.

Materialul

Asigură-te că plasa de protectie aleasă este confecționată dintr-un material de top, precum polietilena cu densitate medie sau mare, din fibre de inalta tenacitate. Acest material are avantajul protecției UV, făcându-l perfect pentru expunerea îndelungată în aer liber. Indiferent de vreme, plasa ta va rezista cu brio în caz de soare puternic, vânt, ploaie, ninsoare, temperaturi scăzute sau chiar îngheț.

Personalizarea

Comandă o plasă personalizată în funcție de nevoile tale. Un produs special creat pentru nevoile tale și dimensiunile terenului tău este preferabil unuia achiziționat de-a gata din comerț. Cu alte cuvinte, o plasă de dimensiuni corecte va fi mult mai rezistentă și va prezenta un risc mult mai mic de a se rupe, desprinde sau uza.

Tipul de plasă

Plasele pot fi de mai multe feluri: țesute sau cu nod, cu ochi în formă de romb sau pătrat etc. Asigură-te că lucrezi cu o echipă de profesioniști și alegi cea mai bună variantă pentru tine.

De exemplu, avantajul principal al unei plase cu nod este durabilitatea, dar și rezistența la impact. Așadar, dacă mingea de tenis va lovi în mod repetat plasa, aceasta din urmă nu se va deteriora la fel de rapid ca în cazul uneia fără nod.

Pe de altă parte, o plasă fără nod este mai ușoară și reține mai puțină umezeală, în caz de ploaie sau ninsoare. Alegerea îți aparține și este recomandat să iei o decizie doar după ce ai pus în balanță opțiunile disponibile și te-ai informat temeinic.

Culoarea

Nuanța standard este verde închis, însă nu există o regulă strictă. Poți opta pentru varianta clasică sau poți ieși din zona de confort și poți alege o culoare inedită. Ține cont și de faptul că plasele verzi pot fi livrate imediat, din stoc, pe când cele de alte culori se fac la comandă.

Acestea fiind spuse, ține cont de fiecare element de mai sus dacă îți dorești ca investiția ta să fie una de lungă durată, iar terenul tău de tenis să se diferențieze de cel al competitorilor.

Sursa: https://www.pexels.com/photo/action-adult-athlete-ball-342360/

Recomandari