Live acumFilm: O familie de cosmar
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Dani Otil despre Hard Enduro Bucovina

articol de Alexandra Feibel

Adrenalină, motoare și pasiune sunt cuvintele cu care organizatorii fenomenului Hard Enduro Bucovina descriu cursa din care participanții speră să ajungă vii la final. Municipiul Câmpulung Moldovenesc împreună cu asociația ”Hai in Bucovina” organizează anul acesta, pe 12 și 13 august, cea de a 5a ediție a concursului Hard Enduro Bucovina. În competiție s-au înscris până acum enduriști din România, Polonia, Austria, Ungaria și Emiratele Arabe Unite.

Dani Oțil, un veteran al acestui concurs, a mărturisit faptul că și-a schimbat până și biletele de vacanță pentru a nu rata participarea și din acest an. ”Asta cu adrenalina merge la fete... La discuții de terasa. La curse adrenalina te interesează prea puțin. Vrei sa ajungi la sosire intreg si repede” , a răspuns Dani atunci cand a fost întrebat cum ar descrie el această competiție.

Organizatorii promit că traseul va fi mai greu anul acesta față de cel de anul trecut, care a fost prea ușor pentru gustul lui Dani Oțil. Pentru cei ce vor să încerce personal această experiență și nu doar să privească, regulamentul și condițiile de participare sunt pe site-ul oficial al evenimentului: http://endurobucovina.ro/