Antena Căutare

Daniela Gyorfi, devastata de moartea mamei!

Daniela Gyorfi traieste cel mai cumplit cosmar de ieri, de cand mama ei si-a dat ultima suflare, dupa 33 de ani de cand a paralizat. Pentru multi, e legea firii ca, la un moment dat, sa iti ingropi parintele, dar pentru Daniela Gyorfi nu exista nici legi si nici limite cand vine vorba de mama ei. Le-a legat un destin aparte si o iubire imensa

Cea care i-a dat viata nu mai este in lumea cruda in care Daniela se zbate sa rasufle, sa traiasca. fara ea, cea care ii este inca icoana!

Nu pare ca e Daniela Gyorfi. Este imaginea suferintei, este o statuie a durerii. Poarta doliu, dar mai negru este sufletul ei. A ramas o umbra. Abia se mai tine pe picioare, dar nu se dezlipeste nicio clipa de sicriul unde se odihneste acum ingerul ei.

"Ce pot sa spun decat ca e o bucata din mine si ca as fi data orice sa poata fie langa mine, asa cum este, asa cum a fost. Un singur lucru nu a putut Daniela sa ii dea mamei sale: sanatatea. Dupa 33 ani de suferinta, se pare ca boala asta ne-a invins si pe mine, si pe ea. A fost o mama deosebita chiar daca nu a mers, chiar daca nu a mers.Dar important este ca ne-am iubit si ne-am avut una pe alta. Dar asta e viata, ma bucur ca sunt sanatoasa si ca am stat cu ea pana in ultima clipa", a spus, cu ochii in lacrimi, Daniela.

Ani intregi de tratamente, rugi la manastiri, lacrimi si sperante. Totul pana ieri dimineata, cand inima Anicai a cedat.

Bogdan Vladau, cavaler de onoare la nunta anului: "Nu am vazut cuplu mai frumos!"... "Un Show Pacatos": Misterul a fost elucidat! Loredana Chivu, test cu detectorul de minciuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x