Antena Căutare

De ce să alegeţi Lebăda Luxury Resort & SPA pentru a petrece o vacanță în Delta Dunării?

Una dintre cele mai frumose destinaţiile turistice unice în lume este Delta Dunării. Găsirea unui loc de cazare la cele mai înalte standarde şi petrecerea unei vacanţe de neuitat poate fi oferită doar de serviciile disponibile la https://newlebadaresort.com.

Una dintre cele mai frumose destinaţiile turistice unice în lume este Delta Dunării. Găsirea unui loc de cazare la cele mai înalte standarde şi petrecerea unei vacanţe de neuitat poate fi oferită doar de serviciile disponibile la https://newlebadaresort.com. Locaţia de 5 stele, ce beneficiază de toate facilităţile necesare satisfacerii exigenţelor celor mai pretenţioşi clienţi, este cea mai inspirată alegere petru a vă bucura din plin de relaxare şi de spectacolul locului.

Orice pasionat de natură şi de frumuseţe ar trebui să-şi găsească periodic timp pentru a vizita această zonă turistică specială. O ieşire cu barca pe unul dintre braţele Dunării, câteva ore de relaxare la pescuit sau admirarea peisajului oferit de vărsarea fluviului în mare sunt imagini care ar trebui să fie prezente în mintea oricărui iubitor de natură.

O vacanţă petrecută în acest loc mirific, alegând una dintre alternativele de cazare oferite de Lebada Luxury Resort & SPA va poate ajuta să vă refaceţi echilibrul şi să vă încărcaţi bateriile cu energie pozitivă. Locul are un farmec aparte, ce nu scapă niciunui turist, oricât de umblat şi dornic de confort ar fi. Aici veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru relaxare deplină şi pentru un răsfăţ total al simţurilor.

Centrul de cazare poate găzdui până la 400 de oaspeţi simultan în 140 de camere single, duble şi apartamente, ce oferă o privelişte de excepţie asupra naturii din Delta Dunării. Aici veţi avea parte de un confort sporit, într-o zonă deosebită, ferită de zgomot. Decizia de a petrece o scurtă vacanţă sau un sejur la acest complex vă va ajută să vă eliberaţi complet de stresul şi agitaţia cotidiene şi să vă bucuraţi din plin de famecul şi magia naturii.

Care sunt facilităţile oferite de Lebada Luxury Resort & SPA?

De cele mai multe ori când dorim să vizităm o zonă turistică, decizia noastră este influenţată şi de locul în care ne vom caza. De cele mai multe ori, în funcţie de buget şi de pretenţii, vom opta pentru un hotel sau un complex turistic care să ne ofere tot confortul vieţii cotidiene cu care suntem obişnuiţi, acces facil la obiectivele turistice pe care dorim să le vizităm şi cât mai multe mijloce de a ne relaxa sau de a ne petrece timpul liber. Camerele curate şi spaţioase, baia proprie impecabilă, o sală de sport şi accesul la un SPA sunt de multe ori elemente cheie, care pot inflenţa semnificativ decizia de cazare.

Lebada Luxury Resort & SPA oferă tuturor gazdelor şi clienţilor toate facilităţile de care au nevoie. Printre cele mai importante aspecte, demne de luat în seamă menţionăm:

  • apartamente, camere single şi double spaţioase, elegante, amenajate cu stil, inclusiv camere cu grădină;
  • zonă de relaxare şi spa, consultaţie şi anamneză cu un specialist, sală fitness, complet echipată, piscină interioară, jacuzzi, saună umedă şi uscată, fântână de ghiaţă, dulapuri, camere de tratament private, duşuri etc.;
  • acces facil la plimbarea cu barca pe Dunăre şi pe mare;
  • doc privat;
  • amabarcaţiuni de agrement
  • loc de pescuit în aer liber
  • restaurante şi bar cu mâncăruri rafiante şi băuturi fine;
  • terase în aer liber;
  • turn de observare;
  • loc de joacă generos pentru copii;
  • oferte speciale în funcţie de sezon şi de sărbători.

Toate aceste aspecte sunt menite să vă asigure o şedere şi o vacanţă de vis, perfecte şi relaxante în mijlocul naturi, fără a omite nimic de nevoile actuale ale clienţilor obişnuiţi cu cele mai înalte standarde de cazare.

Toate camerele în care se pot caza turiştii sunt amenajate în stil modern şi elegant, cu elemente de arhitectură deosebite, oferind o ambianţă specială şi tot confortul de care este nevoie pentru a avea un somn odihnitor şi liniştit. Culorile calde şi pastelate, combinate cu note reci şi elemente de decor spectaculoase fac specificul unor elemente de design ce vă vor încânta cu siguranţă.

Aici puteţi avea parte de tot ce aveţi nevoie pentru a vă menţine în formă şi a vă reface complet echilibrul energetic. Zonele de relaxare şi SPA vă ajută să vă eliberaţi mintea şi să vă vindecaţi trupul. Conceptul unic ce stă la baza amenajării întregului complex este menit să vă garanteze o vacanţă de vis, din care să vă întoarceţi complet refăcuţi. Ceea ce veţi descoperi aici vă va surprinde plăcut şi vă va lăsa amintiri de neuitat.

Veţi beneficia de sfaturile unor specialişti în trapii de relaxare, de pachete şi programe de well-being şi recuperare, de momente speciale. Relaxare, terapii medicale, terapii de remodelare corporală şi reechilibrare mentală, boost de energie indiferent de motiv, de toate puteţi benficia în centrul SPA. Alternativele sunt numeroase şi merită să fie luate în seamă pentru a vă bucura din plin de alegerile făcute.

Lebada Luxury Resort & SPA pune preţ pe conceptul de familie şi pe petrecerea unui timp de cea mai bună calitate alături de cei dragi. Astfel întegul complex este realizat pentru a răspunde cât mai bine acestei exigenţe.

Pntru mai multe detalii sau pentru a face o rezervare accesaţi site-ul Newlebadaresort.com!

De ce să alegeţi să organizaţi un eveniment la unul dintre saloanele Militari Residence Ballroom?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x