Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

De ce să alegeţi să organizaţi un eveniment la unul dintre saloanele Militari Residence Ballroom?

În viaţă există evenimente cărora trebuie să le acordăm o atenţie mult mai mare. O nuntă, un botez, o aniversare sau o ceremonie specială, pot fi ocaziile perfecte pentru a alege un salon mai deosebit, aşa cum sunt cele pe care le găsiţi la centrul de evenimente de la Militari Residence Ballroom. 

În viaţă există evenimente cărora trebuie să le acordăm o atenţie mult mai mare. O nuntă, un botez, o aniversare sau o ceremonie specială, pot fi ocaziile perfecte pentru a alege un salon mai deosebit, aşa cum sunt cele pe care le găsiţi la centrul de evenimente de la Militari Residence Ballroom. Arhitectura, amenajările şi decorul sunt de excepţie, menite să garanteze reuşita oricărui petreceri care se doreşte să aibă parte de o ambianţă spectaculoasă şi adecvată importanţei momentului.

Toţi cei care sunt în căutarea unui salon cu clasă pentru a organiza un eveniment memorabil pot apela la serviciile Militari Residence Ballroom. Aici este o locaţie de evenimente premium, cu şase săli deosebite, amanajate cu stil, după o anumită tematică. Centrul este o opţiune ideală pentru cei care vor să aibe parte de mai multe alternative, din care să o aleagă pe cea mai potrivită. Decorul este unul impresionant, perfect pentru o organizare de top, capabilă să satisfacă pretenţiile chiar şi celor mai exigenţi clienţi.

Dacă alegeţi unul dintre saloanele de la Militari Residence Ballroom aveţi mereu garanţia unei decizii inspirate. Servicii sunt ireproşabile, meniul pentru care puteţi opta este de excepţie, variat şi fiecare detaliu al planificării este la mare preţ. Acesta este locul în care veţi găsi cea mai bună soluţie pentru origanizarea unui eveniment de succes. Experienţa personalului, amabilitatea şi profesionalismul sunt mereu la cele mai înalte cote.

Ce saloane de evenimente sunt disponibile la acest centru dedicat de evenimente premium?

La dispoziţia tuturor celor interesaţi sunt disponibile nu mai puţin de şase saloane, amenajate impecabil cu eleganţă şi somptuozitate, în anumite stiluri.

  • Sala Paris

După cum îi spune şi numele acest salon este unul clasic şi romantic. Aerul parizian chic şi rafinat îl fac alegerea perfectă pentru organizarea unei nunţi, a unui bal, a unui botez sau a unui eveniment corporate. Este un spaţiu generos, decorat cu mult bun gust şi rafinament, cu candelabre de cristal şi detalii de decor delicate şi remarcabile. Salonul poate gazdui între 150 şi 600 de persoane, fiind alegerea potrivită pentru multe tipuri de petreceri pentru care eleganţa şi rafinamentul sunt elemente pe care se pune mare preţ.

  • Sala Diamond

Acest salon este alegera ideală pentru evenimente fastuoase, cu sclipire şi care au nevoie de un spaţiu remarcabil. Arhitectura somptuoasă şi designul elegant, reflexia diamantelor şi sclipirile preţioase ale cristalelor ce coboară din tavan fac din aceast salon opţiunea perfectă pentru o nună, un botez, petrecere tematică sau orice tip de eveniment pentru care aveţi nevoie de un decor deosebit şi spectaculos. Dimensiunea generoasă permite gazduirea a 120-400 de invitaţi, asigurând tuturor confortul şi atmosfera de care au nevoie pentru a se simţi cât mai bine. Sala Diamond este o sală a oglinzilor, un spaţiu de vis, în care se poate organza o nuntă perfectă.

  • Sala Londra

Un alt spaţiu pe care merită să-l aveţi în vedere pentru organizarea unui eveniment perfect este acest salon. Arhitectura specială, drecorul elegant şi amenajarea rafinată îl fac alegerea ideală pentru organizarea unei nunţi, a unui botez, a unui bal sau a unei petreceri deosebite. Dotările specifice, capacitatea de până la 300 de locuri asigură o ambianţă tentantă pentru organizarea oricărei variante de petrecere la care doriţi să rămâneţi cu cea mai plăcută amintire.

  • Sala Viena

Atmosfera specifică, ce duce cu gândul la valsul vienez, fac din aceast salon o opţiune interesantă pentru organizarea unor evenimente de familie plăcute şi memorabile. Spaţiul este unul intim şi elegant, în culori calde şi pline de energie. Capacitatea este de 50-100 de locuri, putând fi uşor adaptată unor petreceri tematice sau unor oricărui tip de eveniment corporate.

  • Sala Aqua

Asigurând o atmosferă selectă şi romantică în acelaşi timp, cu o arhitectură elegantă, această locatie este alegerea ideala pentru evenimentele de familie ceva mai extinse. Capacitatea de până la 180 de invitați asigură suficient spaţiu pentru o organizare reuşită şi uşor de adaptat. Cromatica sălii şi detaliile de amanenjare sunt deosebite şi demne de luat în seama pentru a garanta o petrecere aşa cum aţi visat.

  • Sala New York

Este un salon elegant şi somptuos, cu îmbinări cromatice delicate şi rafinate. Aici poate fi organizat cu succes orice tip de eveniment familial sau petrecere la care sunt aşteptate până la 120 de persoane. O nuntă sau un botez, la care doriţi să puneţi mai mult accentul pe decoraţiunile florale alese sau pe o serie de amenajări adaptate pot fi foarte bine organizate aici. Paleta neutră de culori lasă loc de multă fantezie în personalizarea spaţiului.

Toate saloanele sunt generoase şi uşor de adaptat cerinţelor organizării şi pretenţiilor clienţilor. Fiecare sală dispune de ring de dans central, sonorizare ultramodernă, lumini arhitecturale și de ambianță, stații de desfumare, climatizare proprie, lobby, parcare supravegheată video.

O echipă de profesionişti, ospătari, hostesse, bucătari şi organizatori vă va sta în permanenţă la dispoziţie pentru a garanta cele mai reuşite evenimente. Ea va face ca petrecerea voastră să fie una cât mai specială, de care să vă aduceţi aminte de fiecare dată cu drag.

Pentru a vă bucura din plin de oricare dintre aceste spaţii şi a afla mai multe detalii, accesaţi site-ul Militariresidenceballroom.ro!