Antena Căutare

Distracție la LaserMaxx - cea mai tare aventură la doar câțiva pași de biroul tău (P)

Dacă vrei să ieși alături de colegii sau prietenii tăi la o altfel de distracție, nici nu trebuie să părăsești Bucureștiul pentru o aventură cu lasere, exact ca în filmele SF. Cele trei locații LaserMaxx România din oraș te așteaptă oricand cu o mulțime de jocuri pentru toate gusturile, de la mic la mare.

Distracție la LaserMaxx - cea mai tare aventură la doar câțiva pași de biroul tău (P)
Distracție la LaserMaxx - cea mai tare aventură la doar câțiva pași de biroul tău (P)

Te-am făcut curios? Vrei să afli mai multe despre surprizele pe care le poți descoperi în arenele LaserMaxx, indiferent de locația pe care tu ai ales-o? Atunci rămâi cu noi până la final, pentru că ți-am pregătit în rândurile de mai jos o mulțime de lucruri interesante:

De ce să alegi serviciile oferite de LaserMaxx?

Este cel mai simplu mod prin care poți împinge distracția la rang de artă, fără să mai aștepți weekend-ul sau vacanța următoare. Luni seara, marți la prânz, vineri de la 10:00, sau în orice altă zi dorești, vii la una dintre arenele LaserMaxx cu toți cei dragi ție și uitați de grijile pe care le-ați lăsat afară.

Distracția de aici adună în același loc cele mai tari hărți de Laser Tag, săli de Escape Room ce îți vor pune mintea la grea încercare, biliard, air hockey, o zonă de jocuri Arcade fix ca în Stranger Things, dar și o mulțime de alte surprize, pentru o iesire cu echipa la LaserMaxx de nota 10!

Ce locație LaserMaxx să aleg?

Cele trei locații LaserMaxx din București sunt: LaserMaxx AFI Cotroceni, LaserMaxx Unirea și LaserMaxx ParkLake. Dacă vrei să organizezi o petrecere interactivă, ai găsit cea mai soluție pentru spațiul de care ai nevoie, pentru că fiecare dintre cele trei locații poate găzdui evenimente de până la 300 de persoane, incluzând un număr 100 de locuri la mese.

Află că fiecare dintre cele 3 arene LaserMaxx România poate fi închiriată în exclusivitate, tariful incluzând acces la toate jocurile și exclusivitate membrilor grupului tău la bar, pe întreaga durată a intervalului programat.

Însă indiferent de arena LaserMaxx pe care o alegi, distracția va fi la ea acasă. Adică la doar câțiva pași de birou tău, sau de scoala celui mic. Simplu de ajuns, simplu de înțeles regulile fiecărui joc, simplu de legat noi și noi prietenii.

Ce oferte mai pot găsi la LaserMaxx?

LaserMaxx România îi așteaptă pe toți, de la mic la mare, în cele mai tare arene de jocuri din București. Pachetele disponibile pe site-ul LaserMaxx.ro includ servicii atractive, la prețuri pe care nimeni nu le poate trece cu vederea. Pachetele pentru petrecerile de adulți sunt perfecte pentru serbarea unei zile naștere, sau pentru o ieșire memorabilă cu cei de la job, iar pachetele pentru cei mici se potrivesc de minune pentru activități de genul “Scoala Altfel”.

Pentru mai multe informații, privind rezervările pe care le poți face la una dintre cele trei arene LaserMaxx România, sună la numărul de telefon 0725 533 588, sau intră chiar acum pe site și completează formularul de rezervare!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x