Antena Căutare

După Facebook, Youtube face anunțul. Cum ne afectează schimbarea de pe platforma audio-video

De anul trecut, pe Facebook și pe YouTube au început să ruleze publicitate pe pagini. Principalul site de audio-video va lua exemplul platformelor Spotify şi Apple care deţin servicii muzicale importante cu plată și va utiliza un serviciu plătit.

De anul trecut, pe Facebook și pe YouTube au început să ruleze publicitate pe pagini. Principalul site de audio-video va lua exemplul platformelor Spotify şi Apple care deţin servicii muzicale importante cu plată și va utiliza un serviciu plătit.

Astfel, utilizatorul va scăpa de reclamele dintre videoclipuri, iar numărul reclamelor în serviciul gratuit va crește pentru a-i determina pe utilizatori să plătească, potrivit Bloomberg.

Reprezentanţii YouTube vor să crească numărul de reclame în serviciul gratuit, pentru a convinge cât mai mulţi consumatori să plătească pentru un abonament de muzică.

YouTube va oferi o contragreutate necesară influenţei crescânde a Spotify şi a Apple, care deţin cele mai importante servicii muzicale online şi generează venituri semnificative pentru industrie”, a spus directorul companiei globale de muzică Lyor Cohen, citat de Bloomberg și preluat de Mediafax.

După Facebook, Youtube face anunțul. Cum ne afectează schimbarea de pe platforma audio-video

Fondatorii YouTube, de la stânga la dreapta: Chad Hurley, Steve Chen, și Jawed Karim

Creşterea serviciilor de streaming cu plată a dinamizat vânzările industriei muzicale după mai mult de un deceniu de declin.

Serviciile cu suport publicitar au contribuit cu mai puţin de 10% la veniturile muzicale înregistrate în Statele Unite în prima jumătate a anului 2017, potrivit unui grup din industrie.

Foto: Pexels

Numerele care ies, cel mai des, la LOTO. Ai șanse mari de câștig, dacă le pui pe bilet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x