Antena Căutare

Fetele astea îți fac un "upgrade" de milioane. Beyonce le-ar angaja pe loc. Se mișcă "foaaarte tare, frate"!

O piesă tare şi o coregrafie şi mai reuşită. Queen B ar face o plecăciune în faţa lor, la cum daseaza tipele astea. Te hipnotizează şi nu poţi să nu mişti măcar un deget pe ritmul muzicii când le priveşti.

O piesă tare şi o coregrafie şi mai reuşită. Queen B ar face o plecăciune în faţa lor, la cum daseaza tipele astea. Te hipnotizează şi nu poţi să nu mişti măcar un deget pe ritmul muzicii, când le priveşti.

Este imposibil să rămâi indiferent, mai ales dacă această activitate se numără printre pasiunile tale. Se vede că fetele s-au inspirat bine din flow-ul piesei care este aproape perfect pentru orice dansator care are "mişcările la el".

Totul curge de la sine. Muzica se simte şi apoi toul vine natural, când iubeşti această artă. Pe noi ne-au lăsat muţi. Tipele astea dansează de rup podeaua.Şi ce credeţi? Sunt şi al naibii de sexy, aşa, în echipament sport.

Păsările mov au invadat Facebook-ul! Nu sunt furioase, dar se bagă peste tot. Internauțiilor le este aproape imposibil s... Rihanna și a ei "Love On The Brain", inspirație pentru cea mai sensibilă coregrafie. Fiecare pas te emoționeaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x