Antena Căutare

HOROSCOP 09 NOIEMBRIE. Problemele se țin lanț de mai multe zodii. Gemenii au de luat decizii importante pentru viaţa lor şi a celor din jur

Ziua de 9 noiembrie vine cu o mulţime de probleme pentru nativii zodiacului. Probleme nu mai contenesc iar deciziile importante vă pun în dificultate.

Ziua de 9 noiembrie vine cu o mulţime de probleme pentru nativii zodiacului. Probleme nu mai contenesc iar deciziile importante vă pun în dificultate.

BERBEC

Nu da ascultare bârfelor din jurul tău. Cei care vorbesc pe la colţuri o fac doar din plăcere. Mergi pe drumul tău şi nu le da atenţie.

TAUR

Ai multe de rezolvat mâine, însă preocuparea ta principală va rămâne familia. Însă toate îţi vor ieşi fix aşa cum îţi doreşti. Ambiţia şi puterea de muncă nu te vor abandona.

GEMENI

Mâine vei avea de luat decizii importante pentru viaţa ta şi a celor din jur. Ai grijă ce alageri vei face, dacă nu doreşti ca cei dragi să sufere pentru binele tău.

RAC

Vei întâlni oameni dragi, pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme, iar discuţiile se vor întinde până târziu în noapte. Bucuria revederii îţi vor aduce veşti noi despre prietenii tăi.

LEU

Urmează să se întâmple ceva deosebit pe plan sentimental şi multe planuri pot fi date peste cap. Va fi o zi plină de surprize, care v-ar putea schimba viaţa.

FECIOARĂ

Vei avea parte de un eveniment special. Merită să profiţi din plin de şansa care ţi se oferă, fără să stai pe gânduri. Trebuie să trăieşti acest moment la intensitate maximă.

BALANŢĂ

Vei primi câteva veşti nu tocmai plăcute, iar gurile rele se vor grăbi să vorbească pe la colţuri. Aveţi grijă în faţa cui vă deschideţi sufletul, s-ar putea să vă coste scump.

SCORPION

Descoperi înşelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie şi eşti dezamăgit. E o lecţie bună pentru tine şi o vei ţine minte multă vreme.

SĂGETĂTOR

Vei trece peste un moment dificil dacă urmezi sfaturile celui de lângă tine. Ai multe de învăţat de la cei cu care intri azi în contact, dar ţine minte informaţiile pe care le oferă aceştia.

CAPRICORN

Treci peste unele aspecte minore, cu un dram de umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate. Ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îţi va părea banal.

VĂRSĂTOR

Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să te detaşezi şi să treci mai departe fără a te crampona de senzaţii.

PEŞTI

Vei primi nişte bani care ţi se cuvin. Ins anu ar trebii să te bazezi pe ei. Ideal ar fi să găseşti o nouă sursă de venit pentru că se poate întâmpla chiar azi o asemenea minune.

Cele mai frumoase mesaje de "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil". Fă-le o surpriză celor dragi cu o urare sp... Ela Craciun te invata cum sa-ti personalizezi perechea de tenisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x