Antena Căutare

HOROSCOP CHINEZESC 2017: Care este zodia care are noroc, bani şi dragoste

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstişii şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse.

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstişii şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse.

Anul 2017 în zodiacul chinezesc începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul cocoşului de foc. Cocoşul este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc.

Conform tradiţiei, ordinea zodiilor este inspirată din ordinea în care animalele spirituale simbolice s-au arătat în faţa lui Buddha. Echivalentul cocoşului de foc este zodia Fecioarei.

Cei născuţi în anul cocoşului de foc vor avea o voinţă de neclintit, însă acesta este doar rezultatul dorinţei de a face ceea ce este mai bine pentru sine cât şi pentru ceilalalţi.

Citește mai multe pe spynews.ro

Capricornii trebuie să evite discuţiile în contradictoriu. Riscă să încheie o prietenie. Horoscopul zilei de duminică, 0... De ce îi iubim pe Berbeci? 10 motive pentru care ne îndrăgostim iremediabil de această zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x