Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Luminile, duse la un alt nivel! Bucureștiul va străluci timp de patru zile. Iată unde poţi vedea spectacolul impresionant

Diseară începe a patra ediţie a Festivalului Spotlight.Bucureştiul va străluci la propriu! Aşa că, este ocazia perfectă să faceţi o plimbare în aer liber. Până duminică, pe Calea Victoriei şi nu numai, veţi putea admira un adevărat spectacol de lumini şi culoare. Şi pentru ca oraşul să arate spectaculos şi să aveţi parte de momente de neuitat, organizatorii au făcut, aseară, repetiţii.

Diseară începe a patra ediţie a Festivalului Spotlight.Bucureştiul va străluci la propriu! Aşa că, este ocazia perfectă să faceţi o plimbare în aer liber. Până duminică, pe Calea Victoriei şi nu numai, veţi putea admira un adevărat spectacol de lumini şi culoare. Şi pentru ca oraşul să arate spectaculos şi să aveţi parte de momente de neuitat, organizatorii au făcut, aseară, repetiţii.

Cu o temă inspirată de celebrarea Centenarului, ediția Spotlight din acest an este intitulată 'United We Shine' și aduce la București 27 de instalații, proiecții și sesiuni de video mapping din Franța, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania și România.

La fel ca în anii anteriori, locația centrală a festivalului Spotlight este Calea Victoriei, care va găzdui cele mai multe evenimente ale ediției, dintre care amintim instalații interactive la Muzeul Național de Istorie, sesiuni de video mapping pe fațada Hotelului Novotel, a Palatului Loteriei sau pe fațada Clădirii Rosenthal. În toate zilele de festival, Calea Victoriei devine pietonală între Biblioteca Centrală Universitară și Splaiul Independenței, între orele 20:30 și 23:00.

Pentru deschiderea ediției Spotlight din acest an, una dintre cele mai căutate trupe high-tech de dans și lumini ale momentului, Light Balance din Ucraina, aduce la București un spectacol care a făcut senzație în Marea Britanie, Germania, Coreea de Sud, Arabia Saudită și China. Spectacolul de deschidere a celei de-a patra ediții a festivalului internațional de lumină din București are loc în Piața George Enescu, joi, 12 aprilie, începând cu ora 20.30. Show-ul Light Balance de dans și lumini este precedat de reprezentația de muzică live, coregrafie și light design dată de artiștii britanici de la Spark.

Recomandari