Maluma și Marc Anthony, colaborarea verii! Cei doi artiști au scos varianta salsa a hitului "Felices los 4". Nu trebuie să lipsească din playlistul tău de vacanță!

După succesul cu piesa "Felicesc los 4", Maluma s-a hotărât să mai scoată o variantă, alături de Marc Anthony. Însă, de această data, pe ritmurile latino de salsa. 

După succesul cu piesa "Felicesc los 4", Maluma s-a hotărât să mai scoată o variantă, alături de Marc Anthony. Însă, de această data, pe ritmurile latino de salsa.

Nu are sens să ne mai întrebăm dacă va avea succes. Cu singuranță, va intra repede în preferințele publicului român, care, se știe, este un iubitor al muzicii latino. Avem sangre caliente, ce să mai!

Piesa asta ne duce cu gândul la vacanța mult așteptat. Așadar, dacă îți faci planuri sau ești pe cale de a fugi la relxare, "Felicesc los 4", în varianta salsa, trebuie să fie în playlistul tău.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri