Antena Căutare

Mircea Badea, intr-o noua ipostaza! Realizatorul TV a fost, pentru o zi, pilot de teste

A iesit fum pe o pista de karting din Capitala. Cateva masini au fost testate de curiosi. Printre cei care au simtit adrenalina a fost si Mircea Badea. La una dintre curse l-a avut in dreapta sa pe cunoscutul pilot Alex Filip

Mircea Badea luat-o in ordine. Dupa ce a testat Twingo-ul, realizatorul TV a trecut la Renault Clio. Nu s-a inteles insa foarte bine cu masina, asa ca l-a lasat pe pilotul Alex Filip la volan. Anul trecut acesta a castigat titlul de campion national la categoria tractiune pe doua roti.

Provocarea cea mai mare a fost la sfarsit. Mircea a condus o masina sport de 265 de cai putere, insa nu a putut sa calce, totusi, pedala la maximum. Circuitul a fost unul destinat karturilor, si nu raliurilor.

Toti cei care au fost curiosi sa testeze modelele sport au avut ocazia sa o faca - de aceasta data la volan, cu un pilot in dreapta.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

"Un Show Pacatos": Misterul a fost elucidat! Loredana Chivu, test cu detectorul de minciuni... Iubitul Andreei Marin, fizioterapeutul turc, s-a mutat in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x